RTX 3060 ve R5 5600X sistem güzel midir?

Bence en az 750W lazım bu sisteme. Her ne kadar alacak arkadaşın yükseltmeye niyeti olmasa da eninde sonunda bu niyeti bozacağını düşünüyorum. Dediğiniz gibi, 550W biraz sınırda kalıyor.

Bence en az 750W lazım bu sisteme. Her ne kadar alacak arkadaşın yükseltmeye niyeti olmasa da eninde sonunda bu niyeti bozacağını düşünüyorum. Dediğiniz gibi, 550W biraz sınırda kalıyor.

5600X'in de ne yapacağı belli olmuyor 1-2 videosuna denk geldim sınırlamalarını kaldırıp yürü dersen 90W bile çektiği oluyor.

Şaşırtıcı şekilde düzgün. RAM 3600 olsa daha iyi olurmuş, ancak zaten çipi belli bir seviyedeyse onu 3600 C18 yapmak iş bile değil. PSU aynı şekilde daha iyi alternatifleri var ancak fena değil, iş yapar. M.2 de aynı şekilde toplama yapıyor olsam bu bütçede bu kalitedekini değil daha üstünü alırım ama dünyanın sonu da değil, A2000 bolca kullanılan F/P bir model. Beğenmediğim tek nokta kasası, kalitesi düşük, içi dar ve fiyatının %70'ini marka ambleminin oluşturduğu bir model, bu kasayı alan herkes bence fazladan bir 500 lira daha zorlayıp kasayı kendisi değiştirmeli. Diğer hepsine eyvallah ama kasaya değil.

Sıvı soğutucu Deep Cool Gammaxx L360 v2 240mm RGB olarak değiştirilse nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…