Sisteminizin sıfırı 15 bin liraya falan satılıyor hocam. Ayrıca aksesuar konusunda net bir fiyat bilgim yok. Parçalarınızın %70 fiyatına satabileceğini düşünüyorum Razer konusunda. 5000-6000 diyelim desek dahi sistem 20-21 bin ediyor.
Sistem sadece 5600-3060 ikilisinden mi oluşuyor? Sadece ekran kartı-işlemci ikilisine bakarak fiyat belirlemek saçma. Sistemin genel parça kalitesi o bahsettiğiniz 15.000 bandındaki sistemlerden bariz daha iyi ve ekstra depolama, RAM ve sıvı soğutma avantajı var.
Her parçanın ikinci ellerine bakıp ona göre fiyat çıkarın, buradan ederinin çok daha altında fiyat çıkar.
Sistem sadece 5600-3060 ikilisinden mi oluşuyor? Sadece ekran kartı-işlemci ikilisine bakarak fiyat belirlemek saçma. Sistemin genel parça kalitesi o bahsettiğiniz 15.000 bandındaki sistemlerden bariz daha iyi ve ekstra depolama, RAM ve sıvı soğutma avantajı var.
İkilisinden kastınızı anlamadım daha önce benzer sistem satanların fikrini almak için sordum sistem yenı sayılır cogu parcasını alalı 6 ay ile 1 yıl arasında ve garantisi devam ediyor fare setinin ek sigortası dahi var olumlu olmuzsuz yorum fark etmez hepsi önemli.