RTX 3060 ve R7 3700X sistemle yayın yapılır mı?

Güzel sistem. Açabilirsiniz. Tabii 4K Ultra ayarlar RDR2 yayını değil. Normal nasıl oynuyorsanız öyle açabilirsiniz.

Low oyuncusuyum 4K falan gerek yok çözünürlük olarak da 1366/768
Troll soru gibi geldi. Yani bu bilgisayarı alıp yayın yapılabileceğini sormazsın.

Tüm oyunları çok rahat oynatır. Yayın açık olsun olmasın. Ayrıca internet upload hızında önemli.

İnternetimi halledeceğim de işlemci veya bir şey yetmez diye düşündüm darboğaz falan.

Low oyuncusuyum 4K falan gerek yok çözünürlük olarak da 1366/768

İnternetimi halledeceğim de işlemci veya bir şey yetmez diye düşündüm darboğaz falan.

1920x1080'de tüm oyunları yüksek ayarda rahatça oynayarak yayın yapabilirsiniz. Dediğim gibi upload hızı çok önemli. 8 ve üzeri ise drop olmadan yayın yaparsın en yüksek çözünürlükte.

Şu an ki sisteminiz pek iyi değil herhalde o yüzden bu soruyu sordunuz?
Söylediğiniz özelliklerde ki sistem canavar gibi ama internet yükleme hızı değerlerinizde önemli.

Sistemim yeni 1 hafta önce aldım Ryzen 7 3700X vs RTX 3060'ın gücünü biliyorum fakat yayını chati hepsini bir anda yapabilir mi diye merak ettim o yüzden konu açtım.

Sisteminiz yayın yapmak için yeterlinin üstünde. Burada kaliteli yayın yapmak için geriye tek kalan şey güzel bir upload hızı. Upload hızınız da yeterliyse gayet kaliteli yayın yapabilirsiniz. Bu sistem yayın yapmayacakta hangi sistem yapacak?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…