1920x1080'de tüm oyunları yüksek ayarda rahatça oynayarak yayın yapabilirsiniz. Dediğim gibi upload hızı çok önemli. 8 ve üzeri ise drop olmadan yayın yaparsın en yüksek çözünürlükte.
1920x1080'de tüm oyunları yüksek ayarda rahatça oynayarak yayın yapabilirsiniz. Dediğim gibi upload hızı çok önemli. 8 ve üzeri ise drop olmadan yayın yaparsın en yüksek çözünürlükte.
Şu an ki sisteminiz pek iyi değil herhalde o yüzden bu soruyu sordunuz?
Söylediğiniz özelliklerde ki sistem canavar gibi ama internet yükleme(upload) hızı değerlerinizde önemli.
Şu an ki sisteminiz pek iyi değil herhalde o yüzden bu soruyu sordunuz?
Söylediğiniz özelliklerde ki sistem canavar gibi ama internet yükleme hızı değerlerinizde önemli.
Sistemim yeni 1 hafta önce aldım Ryzen 7 3700X vs RTX 3060'ın gücünü biliyorum fakat yayını chati hepsini bir anda yapabilir mi diye merak ettim o yüzden konu açtım.
Sisteminiz yayın yapmak için yeterlinin üstünde. Burada kaliteli yayın yapmak için geriye tek kalan şey güzel bir upload hızı. Upload hızınız da yeterliyse gayet kaliteli yayın yapabilirsiniz. Bu sistem yayın yapmayacakta hangi sistem yapacak?
Sisteminiz yayın yapmak için yeterlinin üstünde. Burada kaliteli yayın yapmak için geriye tek kalan şey güzel bir upload hızı. Upload hızınız da yeterliyse gayet kaliteli yayın yapabilirsiniz. Bu sistem yayın yapmayacakta hangi sistem yapacak?