Technopat Sosyal'e yeni katıldım. PC donanım konusunda hakimim. Fakat şu an çok karışık bir durum var. Şu anki sistemi Update yapmak istiyorum fakat yeni bir sistem de toplamak istiyorum. Update parçalar ile yeni sistem arasındaki tutar çok fazla değil. Update yapacağım parça listesini vereceğim. Yazdıklarım parça listesidir. Sizinde görüşleriniz nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler...
Yanlış olmuş hocam sosyal e yeni katıldım. Çözemedim daha. Daha önce sosyale sorunlar için sadece giriyordum. Arkadaşın sorduğu sorunun cevabı şuan kullandığım sistem.
GSKILL 8GB (2X4GB) Ripjaws V Kırmızı DDR4 2800MHZ
JAMES DONKEY 120 GB SSD
CORSAIR CX650 650W
Yanlış olmuş hocam sosyal e yeni katıldım. Çözemedim daha. Daha önce sosyale sorunlar için sadece giriyordum. Arkadaşın sorduğu sorunun cevabı şuan kullandığım sistem.
Sistem Güzel. Kasa Zevk e kaçıyor ama Kendim Toplamayı daha çok seviyorum. O zamanlar Öğrenmek amacıyla pc toplama işine girdim. Şimdi hobi bi yandan da mesleğim oldu.
Şuan Kullandığım Kasa Aerecool Aero 800
hava Sirkilasyonu daha iyi sanki bu kasaya göre.
Sistem Güzel. Kasa Zevk e kaçıyor ama Kendim Toplamayı daha çok seviyorum. O zamanlar Öğrenmek amacıyla pc toplama işine girdim. Şimdi hobi bi yandan da mesleğim oldu.
GT301'in hava sirkülasyonu daha iyi hocam. Mesh önü, fanlarıda daha kaliteli. Kendiniz toplarsınız iyi güzel ama, bu fiyata 3070 Ti çıkar mı, bilemedim.
GT301'in hava sirkülasyonu daha iyi hocam. Mesh önü, fanlarıda daha kaliteli. Kendiniz toplarsınız iyi güzel ama, bu fiyata 3070 Ti çıkar mı, bilemedim.