RTX 3060 ve R7 3700X'li sistem yükseltilmeli mi yoksa değiştirilmeli mi?

DarkBoys46

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

Technopat Sosyal'e yeni katıldım. PC donanım konusunda hakimim. Fakat şu an çok karışık bir durum var. Şu anki sistemi Update yapmak istiyorum fakat yeni bir sistem de toplamak istiyorum. Update parçalar ile yeni sistem arasındaki tutar çok fazla değil. Update yapacağım parça listesini vereceğim. Yazdıklarım parça listesidir. Sizinde görüşleriniz nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler...
  • Kioxia 500GB Exceria NVMe okuma 1700 MB-yazma 1600 MB M.2 SSD.
  • MSI GeForce RTX 3060 Gaming X 12g 12 GB GDDR6 192 bit.
  • AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz 8 çekirdek 36MB AM4 7nm işlemci.
  • G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8GB) 3200MHz DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun vade de toplamak istiyorum. İndirim kovalayarak. Eğer ki aşarsa fiyatı mecburen toplama olarak alıcam.
Şuan ki Sistem de Forza harizon 4 1080p Low Ayarda 40 FPS alıyorum. Fakat ekrandaki kırılmaları görmek sıkıcılaştırıyor.

Uzun vade de toplamak istiyorum. İndirim kovalayarak. Eğer ki aşarsa fiyatı mecburen toplama olarak alıcam.

Update mi yoksa yeni sistem mi daha avantajlı ?

Sistem güzel. Kasa zevk e kaçıyor ama kendim toplamayı daha çok seviyorum. O zamanlar öğrenmek amacıyla PC toplama işine girdim. Şimdi hobi bir yandan da mesleğim oldu.

Şu an kullandığım kasa aerecool Aero 800.
Hava sirkilasyonu daha iyi sanki bu kasaya göre.

https://www.hepsiburada.com/aerocoo...reli-oyuncu-kasasi-ae-aero1fr-p-HBV00000PIKQQ

Bu kasayı almak isterim.

Hocam kendiniz toplayarak bu fiyata daha iyisini almanız çok zor alabiliyosanız gösterin bende alayım.

Hocam kendiniz toplayarak bu fiyata daha iyisini almanız çok zor alabiliyosanız gösterin bende alayım.
Uzun vadede almak istersen alırsın şuan ki sistemi 2017 yılında 1700 TL bandında toplamıştım.
6 ay bir süreç geçmişti. Her site her ürün araştırırsan indirirsin. Tabiki şuan ki piyasa ne gösterir bilemeyiz ?

Eğer, para elinize yavaş yavaş geçmeyecekse, benim attığımı almanız en temizi hocam.
Sistemi almam 2 ayı bulur. 10K borç var . Ödendikten sonra direkt sisteme geçicem.

Uzun vadede almak istersen alırsın şuan ki sistemi 2017 yılında 1700 TL bandında toplamıştım.
6 ay bir süreç geçmişti. Her site her ürün araştırırsan indirirsin. Tabiki şuan ki piyasa ne gösterir bilemeyiz ?

Sistemi almam 2 ayı bulur. 10K borç var . Ödendikten sonra direkt sisteme geçicem.
2 ay sonra bir daha konu açıp beni ettiketlersin hocam, 2 ayı bırakalım, 1-2 gün sonra bile ne olacağını bilemiyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı