Technopat Sosyal'e yeni katıldım. PC donanım konusunda hakimim. Fakat şu an çok karışık bir durum var. Şu anki sistemi Update yapmak istiyorum fakat yeni bir sistem de toplamak istiyorum. Update parçalar ile yeni sistem arasındaki tutar çok fazla değil. Update yapacağım parça listesini vereceğim. Yazdıklarım parça listesidir. Sizinde görüşleriniz nelerdir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden teşekkürler...
Sistem güzel. Kasa zevk e kaçıyor ama kendim toplamayı daha çok seviyorum. O zamanlar öğrenmek amacıyla PC toplama işine girdim. Şimdi hobi bir yandan da mesleğim oldu.
Şu an kullandığım kasa aerecool Aero 800.
Hava sirkilasyonu daha iyi sanki bu kasaya göre.
Uzun vadede almak istersen alırsın şuan ki sistemi 2017 yılında 1700 TL bandında toplamıştım.
6 ay bir süreç geçmişti. Her site her ürün araştırırsan indirirsin. Tabiki şuan ki piyasa ne gösterir bilemeyiz ?
Uzun vadede almak istersen alırsın şuan ki sistemi 2017 yılında 1700 TL bandında toplamıştım.
6 ay bir süreç geçmişti. Her site her ürün araştırırsan indirirsin. Tabiki şuan ki piyasa ne gösterir bilemeyiz ?
Sistemi almam 2 ayı bulur. 10K borç var . Ödendikten sonra direkt sisteme geçicem.