RTX 3060 ve RTX 4060 Ti takas edilir mi?

3060 9k derken? Ederi en fazla 6K-6.5K diyelim hadi. Üstüne 6K koysa 12K yapar. En ucuz 4060 Ti ise 14.5K civarı.
Arkadaşım söz konusu kart için 9000 liranın fazla olduğunu yazdım zaten. E sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. O zaman benim yorumuma neden dislike yapıştırıyorsunuz ? Aynı şeyi savunuyoruz burada. ???

Arkadaşım söz konusu kart için 9000 liranın fazla olduğunu yazdım zaten. E sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. O zaman benim yorumuma neden dislike yapıştırıyorsunuz ? Aynı şeyi savunuyoruz burada. ???
9000 iyimser demişsiniz yani 9000 fazla iyimser bir rakam anlamında mı dediniz?

16GB'da tırt 7700XT varken.

9000 iyimser bir rakam değil mi ? ( kart cirlop gibi ve garantisi varsa başka tabi )
Dip fiyatları 6 k ama benim 3060'ı 8 den aşağı vermem satmaya niyet etsem 2 sene küsür garantisi devam ediyor hala fanları bile toz bağlamadı genelde dönmediği için Tabi 8 den almazlar gene ama satılmasın sorun değil

Arkadaşın kartının garantisi ne kadar onu bilmiyoruz eğer sizin ki gibi ise 7,5-8K civarlarına koyabilir tabii ki.

O paralara 3070 ve 6700XT varken kimse sizin kartınızın yüzüne bakmaz boşu boşuma piyasayı yükseltmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…