Arkadaşım söz konusu kart için 9000 liranın fazla olduğunu yazdım zaten. E sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. O zaman benim yorumuma neden dislike yapıştırıyorsunuz ? Aynı şeyi savunuyoruz burada. ???
Arkadaşım söz konusu kart için 9000 liranın fazla olduğunu yazdım zaten. E sizde aynı şeyi söylüyorsunuz. O zaman benim yorumuma neden dislike yapıştırıyorsunuz ? Aynı şeyi savunuyoruz burada. ???
Dip fiyatları 6 k ama benim 3060'ı 8 den aşağı vermem satmaya niyet etsem 2 sene küsür garantisi devam ediyor hala fanları bile toz bağlamadı genelde dönmediği için Tabi 8 den almazlar gene ama satılmasın sorun değil
Dip fiyatları 6 k ama benim 3060'ı 8'den aşağı vermem satmaya niyet etsem 2 sene küsur garantisi devam ediyor hala fanları bile toz bağlamadı genelde dönmediği için tabii 8'den almazlar gene ama satılmasın sorun değil
Kastığı oyun yok dostum ben 1080p oynuyorum. (monitöre bütçe yetmediğinden mecbur kaldım.) İstersen 2K bile rahatlıkla oyunları oynarsın. The Last of Us da ben 1080p´de ortalama 120-130FPS oynamıştım.
Arkadaşın kartının garantisi ne kadar onu bilmiyoruz eğer sizin ki gibi ise 7, 5-8k civarlarına koyabilir tabii ki.