RX 6700 XT derdim. Kardeşi RX6700 kullanıyorum daha bir kere WattMan hatasıyla karşılaşmadım. Sadece iki defa arka planda oyun açıkken Radeon Software açtığımda uygulama kapandı ama ne performansıma ne de kullanımıma bir zarar vermedi.
Ya o WattMan hataları çok eskide kaldı hala bilip bilmeden sorun çıkaracağını söyleyenler var yeni AMD kartların gıkı çıkmıyor ayrıca 6700XT 3060'dan kat ve kat daha güçlü.
Tabii bir de her ne kadar ben pek inanmasam da FSR3'ün AMD ailesine özel olacağına dair bazı iddialar var. Eğer böyle bir durum olursa RX6000 serisi RTX3000 serisini bayağı bir geride bırakır. Ama dediğim gibi ben buna pek inanmıyorum.
Tabii bir de her ne kadar ben pek inanmasam da FSR3'ün AMD ailesine özel olacağına dair bazı iddialar var. Eğer böyle bir durum olursa RX6000 serisi RTX3000 serisini bayağı bir geride bırakır. Ama dediğim gibi ben buna pek inanmıyorum.
Al benden de o kadar. Sapphire RX6700 kullanıyorum. WattMan hatası almadım 6 aydır bende. RX6700 bile 3060 ekran kartını diri diri gömerken, adam XT olanını soruyor
Konuya dönersek, eski AMD yok. Net RX 6700 XT
Safir'in 6000 serisi ortalamadir. AMD parçaları ilk once powercolor, xfx sonra diğer üreticilere gönderir. En iyi mühendisler powercolor'da. EVGA'yi bilirsin, en iyi Nvidia ureticisidir, powercolor'dan mühendis istemistir, mühendis istenen bir markadır.
Al benden de o kadar. Sapphire RX6700 kullanıyorum. WattMan hatası almadım 6 aydır bende. RX6700 bile 3060 ekran kartını diri diri gömerken, adam XT olanını soruyor
Konuya dönersek, eski AMD yok. Net RX 6700 XT