A Ahmet Berat Lacivert Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #11 Pardish0Nn dedi: 6700lerde genel wattman hatası yok zaten. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam şuanlık amd rx 6700 xt yi düşünücem
Pardish0Nn dedi: 6700lerde genel wattman hatası yok zaten. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam şuanlık amd rx 6700 xt yi düşünücem
Pardish0Nn Centipat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 396 Çözümler 1 24 Ağustos 2023 #12 Ahmet Berat Lacivert dedi: teşekkürler hocam şuanlık amd rx 6700 xt yi düşünücem Genişletmek için tıkla... İçindeki asus ekran kartını satıp, xfx merc, powercolor Red devil serisinden al dostum, linkini attım stoaga gelince alırsın, kafan rahat olsun.
Ahmet Berat Lacivert dedi: teşekkürler hocam şuanlık amd rx 6700 xt yi düşünücem Genişletmek için tıkla... İçindeki asus ekran kartını satıp, xfx merc, powercolor Red devil serisinden al dostum, linkini attım stoaga gelince alırsın, kafan rahat olsun.
A Ahmet Berat Lacivert Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #13 Pardish0Nn dedi: İçindeki asus ekran kartını satıp, xfx merc, powercolor Red devil serisinden al dostum, linkini attım stoaga gelince alırsın, kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... tamam hocam saolun tekrardan
Pardish0Nn dedi: İçindeki asus ekran kartını satıp, xfx merc, powercolor Red devil serisinden al dostum, linkini attım stoaga gelince alırsın, kafan rahat olsun. Genişletmek için tıkla... tamam hocam saolun tekrardan