Merhabalar. RTX 3060 ve Ryzen 5 3600 hazır sistem almayı düşünüyorum. Peraken de satın almak hazır sistemlerin neredeyse iki katına geliyor. Önerebileceğiniz bir sistem var mıdır? İkinci olarak ise şimdi almak ile 2 ay sonra almak arasında fark olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Sinerji Prometheus Intel Core 12100F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Böyle bir sistem var. İstersen içindeki parçaları da değiştirebiliyorsun. Sinerji güvenilir bir site diye biliyorum. Can Sungur'un da Sinerji ile sponsorluğu var hatta.
İki ay sonrası için bir şey diyemiyorum açıkçası. Ama bu attığım sisteme bakma sinerji-itopya-gaming-gen tr gibi sitelere girip kovalamakta gerekiyor bazen. Sınırlı stokta güzel sistemleri çok uygun fiyatlara satabiliyorlar.
Sinerji Goose Ryzen 5 7600 16GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
2 ay sonra muhtemelen fiyatlar ucuzlayacaktır, ancak bu hazır sistemin stoğu da biter muhtemelen.