RTX 3060 Ventus 2X OC vs RTX 3060 Gaming Z Trio

Bütçe
20000
Daha fazla  
Şu an GTX 1660S Ventus 2X OC var gayet memnunum ama daha fazla Performans gerekiyor 20bin TL var 11bin TL Oculus Quest 2 alacağım 1.260 TL 2x8GB RAM aldım toPlam 32 GB RAM sahibi oldum şu an kullandığım ekran kartını 4bin 5bin arası satmaya düşünüyorum çünkü kullanalı çok olmadı nereden baksan garantisi 1.7 yıl falan var ya çok fazla kullanmadım bir kez temizliğin yaPtım satışa sunucağım zaman iyice temizleyeceğim tabii ki de ekran kartını satabilirsem RTX 3060 alabiliyorum ama hangi modelini almakta çok kararsızım hangisi daha iyi Gaming Z Trio yoksa Ventus 2X OC düşünceleriniz nelerdir?

Tabiki Gaming Z Trio. Ventus sadece giriş seviyesi bir soğutma.

Fakat AMD Kartları incelemeni öneririm.

Amaç oyun performansı ama geleceği düşünüyorum biraz o yüzden AMD bu sene çekineceğim.

Amaç oyun performansı ama geleceği düşünüyorum biraz o yüzden AMD bu sene çekineceğim.

Geleceği düşünüyorsan AMD daha mantıklı olur. NVIDIA DLSS3.0'ın RTX3xxx serisine gelmiceğini açıkladı. Ayrıca RX 6700 XT çok daha güçlü bir kart 2K'da bile oynatıyor 3060 ise 1080p kartı.

Geleceği düşünüyorsan AMD daha mantıklı olur. NVIDIA DLSS3.0'ın RTX3xxx serisine gelmiceğini açıkladı. Ayrıca RX 6700 XT çok daha güçlü bir kart 2K'da bile oynatıyor 3060 ise 1080p kartı.

Benim zaten monitor 1080p 144Hz

Hocam RTX 4090 DLSS 4.0 çıktı diye biliyorum bir de benim monitor zaten 1080p G-SYNC destekliyor ve Benin kasa biraz hava sirkülasyonu kötü çok ısınma yaparsa kötü olur bence RTX 3060 alayım diğer arkadaşlarım ve anlayan tanıdıklarım NVIDIA şaşma diyor AMD güzel kartları var ama kimse önermiyor milletin bildiği vardır illaki dostum.

Son düzenleme:
Diğer arkadaşlarım ve anlayan tanıdıklarım NVIDIA şaşma diyor AMD güzel kartları var ama kimse önermiyor milletin bildiği vardır illaki dostum.

NVIDIA'dan şaşma diyenler acaba gerçekten bilgisayardan anlıyor mu? Sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız buraya?

NVIDIA'dan şaşma diyenler acaba gerçekten bilgisayardan anlıyor mu? Sisteminizin bileşenlerini yazar mısınız buraya?

Anakart MSI MAG B550M Mortar.
4x8GB G.Skill Ripjaws 3200 RAM.
Ekran kartı GTX 1660S Ventus 2X OC.
İşlemci AMD Ryzen 5 5600G.

Anakart MSI MAG B550M Mortar.
4x8GB G.Skill Ripjaws 3200 RAM.
Ekran kartı GTX 1660S Ventus 2X OC.
İşlemci AMD Ryzen 5 5600G.

9K civarı 3060 Ti var illa NVIDIA istiyorsan.

Yok hocam illa NVIDIA istememden değil. 3060 Ti önerirsiniz? Aralarında ne kadar performans farkı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…