RTX 3060 vs AMD RX7600

JuDaSx0

Decapat
Daha fazla  
Sevgili Technopat kullanıcıları,

Sizlerden hızlı bir yanıt beklemekle beraber bir soru soracağım.

Sizce MSI RTX3060 12 GB + Ryzen 5 5500 almak mı?
Yoksa ASRock RX7600 8 GB + Ryzen 5 5600 almak mı?

AMD yönünde FPS'in daha yüksek olmasıyla birlikte driver sorunlarının yaşandığı konuşuluyor.

NVIDIA yönünde bir sorun görmedim henüz fakat sizce bu iki seçimden hangisi yapılmalı.

Ve AMD kartların aşırı ısındığını ve yandığını bile duydum gözümü açarsanız sevinirim bugün almayı düşünüyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
AMD kart hakkında duyduklarınız abartı ve saçmalıklar. 1 aydir RX 7800XT kullanıyorum 2K'da daha 60 dereceyi geçmiyor ekran kartım eskiden kullandığım 3060 Ti ise 85 derecelerde takılıyordu. Ha bunun dışında bence 3060 sıfır alınabilecek bir kart değil illa NVIDIA istiyorsanız en azından 4060 almalısınız buna bütçem yetmiyor diyorsanız AMD alın.

Hazır sistem alacağım ve opsiyonlarım bunlar herkes 3060 almamı öneriyor sanırım öyle yapacağım yine de teşekkürler hocam.

Hazır sistem alacağım ve opsiyonlarım bunlar herkes 3060 almamı öneriyor sanırım öyle yapacağım yine de teşekkürler hocam.
Sistemlerin linklerini de koysaydınız keşke belki o paraya daha iyi bişeyler vardır.

Herkesin 3060 önermesi normal çünkü sektörün %95'i Nvidia kullanıyor bu seçeneğin doğru olduğu anlamına gelmiyor. Üstteki arkadaşın dediği gibi bütçesini söyleyin ona göre öneri yapalım.

Hocam zamanım kısıtlıydı mâlum pederi zor ikna ettim üstüne bekleyip şansımı düşürmek istemedim yine de linkini koyayım siz yorumlarsınız,

Ekran kartını değiştirip 3060, anakartı değiştirip B450M-A Pro Max yaptım.

Monitör olarak da,

Bunu tercih ettim umarım ghosting veya ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…