Bende şu an XFX Radeon RX7600 XT Speedster SWFT 210 16GB GDDR6 128 Bit ekran kartı var ama sürekli sorun yaşıyorum. CS2'de PC kitleniyor. Sorunun ekran kartı olduğunu düşünüyorum. Yeni ekran kartı alacağım, 2 ekran kartı arasında kaldım.
veri yolu (bit değeri) ve teknolojisi asıl performansını belirleyen konular. 2 seçenek arasında kalındıysa (3060 ve b580) için B580 olmalı bence ama bütçe varsa RTX4060 tabiki en iyi secenek
Sorunun ekran kartından olduğuna emin değilseniz bence ilk emin olun elinizde başka bir ekran kartı varsa onu takın 7600XT güzel kart boşu boşuna değiştirmiş olmayın.
Sorunun ekran kartından olduğuna emin değilseniz bence ilk emin olun elinizde başka bir ekran kartı varsa onu takın 7600XT güzel kart boşu boşuna değiştirmiş olmayın.
cs2 de birden pc kitleniyor donanım tesleri ram tesleri ekran kartı tesleri hepsini yaptım pcyi yüke bindirdim hiç bi problem çıkmadı hata almadım ama cs2 de pc kitleniyor tuşundan kapatıp açınca düzeliyor ama sorun tekrar ediyor 1 rekabetçi maçında 2-3 sefer pci kitleniyor açıp kapatmam gerekiyor bu durum çok canımı sıktı