RTX 3060 vs RTX 2070

pengulams

Hectopat
Daha fazla  
2.elden kendime yan bir sistem toplamak istiyorum sizce 3750TL RTX 2070 mi yoksa 7000TL RTX 3060 aradaki fiyat farkına değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata temizini bulduysan 2070 alınabilir. Normalde 3060 12 GB alınabilir.

3060 12 GB almanın hiçbir mantığı yok o kart zaten 8 GB VRAM’i aşabilecek bir kart değil performans açısından fazlasını tüketen VRAM’lere ulaşacak grafik ayarlarını açamazsınız. 8 GB yeterli o karta.

3060 12 GB almanın hiçbir mantığı yok o kart zaten 8 GB VRAM'i aşabilecek bir kart değil performans açısından fazlasını tüketen VRAM'lere ulaşacak grafik ayarlarını açamazsınız. 8 GB yeterli o karta.

Zaten 12 GB harici yok ki hocam net olsun diye yazdım. Ayrıca kendi kullandığım kart çoğu senaryoda 12 GB tabii ki fazla ama 8 GB'ı geçtiğim oyunlar oldu yani 12 GB olması daha iyidir kesin 8 GB yeterli diye bir durum yok.

Zaten 12 GB harici yok ki hocam net olsun diye yazdım. Ayrıca kendi kullandığım kart çoğu senaryoda 12 GB tabii ki fazla ama 8 GB'ı geçtiğim oyunlar oldu yani 12 GB olması daha iyidir kesin 8 GB yeterli diye bir durum yok.

Doğrudur hocam da zamanında böyle performansı düşük kartlarda 12 GB VRAM’i öv öv bitiremediler millet deli fiyat farkına karşın 12 GB halini alıyordu ondan yazdım. Dediğiniz gibi sıfır 8 GB versiyonu yokmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı