RTX 3060 vs RTX 3060 Ti vs RX 6700 vs RX 6750

Efesu

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Yaşım 42, bu almak istediğim büyük ihtimalle son ekran kartım ve hanımdan zor zor izin aldım PNY 3060 için ama ben bir tık daha iyi olmasını istiyorum. Malum son ekran kartım ama o kadar kararsızım ki fan boy falan değilim. Daha öce Sapphire R9 290'ım vardı bozulunca AMD'den soğudum ama 6750 görünceye kadar ve fiyatını görünceye kadar. Tecrübeli kardeşlerimden, abilerimden acele yardım istiyorum. Çünkü ince hesap kampanyası bitebilir. Monitörüm 2K kesinlikle 1080p olmayacak oyunlar. İşlemcim 8700k yardımlarınız bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
RX6750 XT, 9000 TL bandında olup parasının hakkını şahane şekilde veren bir kart. Bence gayet alınabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p'de kullanıyorum 6750 XT'i muazzam bir kart. 3060 Ti dediğiniz kart ile kıyaslanmaz bile :) çünkü dengi 3070 o kartın.

Ben olsam RX6750 XT alırdım tam bir fiyat performans kartı. Yazılıma da çok takılma. AMD RX6000 serisiyle büyük bir optimizasyon getirdi.

Dostlarım peki yazılımsal olarak klasik bir soru olacak ama NVIDIA'yı aramam değil mi?
Aylar önce RX6700 XT odaklı bir sistemi tanıdığım için topladım. Şu zamana kadar bana olumsuz bir dönüşü olmadı. Eski dönemlerdeki AMD sorunları, kullanıcılarda bir soru işareti yaratıyor ama o dönemler geride kaldı diyebilirim. Hatta kendim bile yakın zaman önce RX6600'e geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı