RTX 3060 vs RX 590

cebrail002

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, elimde iki adet ekran kartı mevcut. Bu iki ekran kartını aynı anda tek monitörle kullanmak istiyorum, ikisinden de performans almak istiyorum. Anakart ASUS VIII Hero X570 mevcut, konu hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum.

Herkese merhaba, elimde iki adet ekran kartı mevcut. Bu iki ekran kartını aynı anda tek monitörle kullanmak istiyorum, ikisinden de performans almak istiyorum. Anakart ASUS VIII Hero X570 mevcut, konu hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum.

Olmaz hocam SLI desteklemiyor çünkü ikisinden birisi ancak bir anda çalışabilir.

Selamlar,

Yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce evde kullandığım sistemde R7 240'ı ve GTX 970'i aynı anda bağlayıp performans almıştım.

İki kartı aynı sistemde kullanamazsin. 3060 kullan, 590'dan kurtul.
Olmaz hocam SLI desteklemiyor çünkü ikisinden birisi ancak bir anda çalışabilir.
Arkadaşlar adam SLI ya da CrossFire yapmak istemiyor ikisinden de performans almak istediğini belirtmiş.
Bahsettiğim örnekte ki gibi bir ekran kartıyla oyun oynarken diğeriyle rander alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı