Selam, iki ekran kartı da birbirine çok yakın fiyatta. RTX 3060'da DLSS var ve RT çok daha iyi çalışıyor. RX 6600 XT'de FSR var ve RT modu daha kötü çalışıyor. Siz hangisini tercih ederdiniz?
Saf güç için RX 6600 XT, DLSS ve Ray Tracing için RTX 3060. Oynayacağınız oyunlara göre karar vermeniz gerekiyor. DLSS ve FSR karşılaştırmasında DLSS halen önde, çok daha fazla oyuna desteği bulunuyor. RT tarafında da NVIDIA önde, daha az FPS kaybı yaşıyor aktif edildiğinde. Karar sizin.
Kas gücü farkı %2-3 yani pek önemli bir fark yok aslında.
Yakın fiyatlara 3060 bulunduğu sürece 6600 XT tercih etmenin hiçbir mantığı yok. Bu arada belirteyim bir çok atıp tutanın aksine iki kartı da kullanıyorum.
Kas gücü farkı %2-3 yani pek önemli bir fark yok aslında.
Yakın fiyatlara 3060 bulunduğu sürece 6600 XT tercih etmenin hiçbir mantığı yok. Bu arada belirteyim bir çok atıp tutanın aksine iki kartı da kullanıyorum.
Evet, ben de öyle düşünüyorum. Zaten RT destekli oyunlarda oynadığım 1-2 anca oyun vardır. Aradaki 1000TL'lik bir farkı göz önünde bulundurursak RX 6600 XT bana daha mantıklı geliyor ama ileride ne olur bilemiyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...