yqsuf.ozd Yoctopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 5 18 Ocak 2023 #21 Phanzox dedi: Bütçe bi tık daha çıkmaz mı? MBT-2 / RYZEN 5 5600 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com Genişletmek için tıkla... Yok kral bu kadar bütçe var xDraco dedi: 1K çıkabilirsen XT sistemde var aklınızda bulunsun lakin buda üzmez sadece yakın dönemde PSU değişikliği öneririm. Genişletmek için tıkla... Yakın dönem derken
Phanzox dedi: Bütçe bi tık daha çıkmaz mı? MBT-2 / RYZEN 5 5600 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com Genişletmek için tıkla... Yok kral bu kadar bütçe var xDraco dedi: 1K çıkabilirsen XT sistemde var aklınızda bulunsun lakin buda üzmez sadece yakın dönemde PSU değişikliği öneririm. Genişletmek için tıkla... Yakın dönem derken
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 18 Ocak 2023 #22 yqsuf.ozd dedi: Yok kral bu kadar bütçe var Yakın dönem derken Genişletmek için tıkla... PSU ilerde değiş diyorum kaliteli değil.
yqsuf.ozd dedi: Yok kral bu kadar bütçe var Yakın dönem derken Genişletmek için tıkla... PSU ilerde değiş diyorum kaliteli değil.
yqsuf.ozd Yoctopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 5 18 Ocak 2023 #23 xDraco dedi: PSU ilerde değiş diyorum kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir PSU önerebilirmisin
xDraco dedi: PSU ilerde değiş diyorum kaliteli değil. Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir PSU önerebilirmisin