Hocam normal de olsa RX 6600'ü tercih edip yoluma bakardım. Ancak AMD ekran kartlarındaki driver problemleri siyah ya da mavi ekran hataları gibi hatalar gözlemlendiğini okudum. 2023 senesinde bu durum halen devam ediyor ve yaşanıyor mu yoksa şehir efsanelerinde mi kaldı?
2023 senesinde iki ekran kartı arasında tercih yapacak olsanız ne alırdınız?
(Aralarında 500 TL fark var)
Hocam normal de olsa RX 6600'ü tercih edip yoluma bakardım. Ancak AMD ekran kartlarındaki driver problemleri siyah ya da mavi ekran hataları gibi hatalar gözlemlendiğini okudum. 2023 senesinde bu durum halen devam ediyor ve yaşanıyor mu yoksa şehir efsanelerinde mi kaldı?
RTX 3060 12GB modeli olsa onu alın derdim fakat 3060 8GB modeli RX6600’den daha düşük bir model RX6600 alın geçin. Ayrıca yok öyle siyah ekran falan, Bizzat Sapphire Pulse 6600 kullanıyorum AMD arayüzü, kolaylıkları mükemmel bir şey tek eksiği FSR’ın daha fazla oyuna gelmesi gerek. Birde o rezil, 6600’den daha kötü olan 3060 8 GB modele ekstra 500 mü vereceksiniz?, o 500’ü RX7600’a harcamanız daha mantıklı.
AMD almak kumar gibidir hocam, kimilerinde sıkıntısız çalışır kimilerinde hep sorunlu, değişiyor yani şehir efsanesi değil, hala hata alanlar var ama yalan midir bilinmez, 8 GB VRAM'li alınacaksa RX6600 veya bütçe varsa RX6650 XT alınabilir.