RTX 3060 vs RX 6700XT

Yazılım olarak sadece sürücüler de değil. Örnek olarak Radeon Software, GeForce Experience'e göre çok daha detaylı ve çok daha güzel bir yazılım. En azından benim şahsi görüşüm bu yönde, tabii ki NVIDIA'nın yazılımsal olarak daha önde olduğu konular da var fakat benim kişisel olarak önem verdiğim konularda AMD daha önde.
Ayrıca ekstra olarak NVIDIA'nın Linux sürücüleri kötü, ne kadar etkisi olur bilemiyorum.

Ama her zaman Nvidia önde olacaktır.

Ama her zaman NVIDIA önde olacaktır.
Herhangi bir argümanınız var mı bunu kanıtlayacak, yoksa sadece fanatiklik mi yapıyorsunuz? Tabii ki daha önde olabilir bu konuda bir problemim yok, fakat hiçbir kanıt, hiçbir argüman sunmadan sadece şu daha iyi bu daha iyi diyorsunuz.

Tamam da daha düne kadar AMD ısınmıyor muydu? Tanıdıklarımdan AMD alanın çoğunun yüzü gülmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam da, daha düne kadar AMD ısınmıyor muydu? Tanıdıklarımdan AMD alanın çoğunun yüzü gülmedi.
Dün dediğiniz kartlar 2013'den kalma aşırı yüksek güç çekim değerlerine sahip kartlar. Bugün için öyle bir olay asla ama asla yok, hatta aksine gereksiz güç kullanıp daha fazla ısınan kartlar NVIDIA kartlar. Güç çekim ve TDP değerlerini karşılaştırırsanız anlayacaksınız. Ayrıca, benim de bir ton AMD GPU kullanan tanıdığım var. Forumdan da kullananlar çok. Örnek olarak @Sir Benjamin hocam Red Devil 6600 XT kullanıyor.

Az önce AMD'nin yazılımının daha iyi olduğunu söyleyen sen değil miydin? Birde bana diyorsun şu daha iyi bu daha iyi diye söylüyor muşum diye.

Ben zaten tanıdıklarımdan hiç kimse memnun değil demedimki.

Ben artıları ve eksileri olarak argümanlarımı sundum efendim, sizden ise hala dişe dokunur bir kanıt yok. Gösterdiğiniz tek kanıt tanıdıklarınızdan bazılarının AMD kullanıp memnun kalmadığı.

Ya Allah'ım bir aralar forum amd ısısı, AMD yazılımı diye kaynamıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum, tamam sizin dediğiniz gibidir evet.

SWFT 210 gibi dandik sogutmali bir kartta bile 6600 XT sogutulabiliyor, cektigi guce oranla performansi gayet iyi 6000 serisinin.

AMD'yi yazilim olarak NVIDIA'dan daha basarili buluyorum, ama sebebi FSR RSR degil, o konuda iki firma da denk zaten de; Radeon Software ve AMD Catalyst GeForce Experience ve Denetim Masası'ndan daha guzel bir tasarima sahip ve daha kullanisli. Radeon Software zaten ekran kartim uzerinde tam yetkiye sahip oldugumu hissettiriyor, orasi guzel.

Red Devil gibi kaliteli kartlar kullandiktan sonra 6000 serisi memnun eder, 500 ve 5000 serisindeki gibi aldigina suphe ettirmiyor.

Tamam size göre öyledir. DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…