Hocam gerçekten Google'ye AMD ısınma sorunları yazdım. Elle tutulur bir şey yok. İşlemci üzerinde çok konu açılmış. Bunun dışında ekşi sözlükte 2005, 2012 tarihli yazılar var. Biraz daha detaya inmek istiyorum. Osmanlı dönemindeki kayıtları araştırıp inceleyeceğim. AMD-i takkiye modelleri çok ısınıyormuşYa hiç girip internete baktın mı şimdi yine beni konuşturuyorsun git incele yaz internete Google'ye AMD ısınma sorunları 5 6 ay önce yeni olan videolar var Nvidia'nın da var ama AMD'nin kadar yok hep görüyordum bloke hesabımda 1 sene önceki forumlarda.
Videoların veya konuların yeni olması, konulardaki ekran kartlarının çok eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca, birkaç tane ısınan kart olması AMD'yi suçlu yapmaz. Bu kartların soğutmalarını AMD üretmiyor bile.Ya hiç girip internete baktın mı şimdi yine beni konuşturuyorsun git incele yaz internete Google'ye AMD ısınma sorunları 5 6 ay önce yeni olan videolar var Nvidia'nın da var ama AMD'nin kadar yok hep görüyordum bloke hesabımda 1 sene önceki forumlarda.
Hocam gerçekten Google'ye AMD ısınma sorunları yazdım. Elle tutulur bir şey yok. İşlemci üzerinde çok konu açılmış. Bunun dışında ekşi sözlükte 2005, 2012 tarihli yazılar var. Biraz daha detaya inmek istiyorum. Osmanlı dönemindeki kayıtları araştırıp inceleyeceğim. AMD-i takkiye modelleri çok ısınıyormuş
Hocam gerçekten Google'a AMD ısınma sorunları yazdım. Elle tutulur bir şey yok. İşlemci üzerinde çok konu açılmış. Bunun dışında ekşi sözlükte 2005, 2012 tarihli yazılar var. Biraz daha detaya inmek istiyorum. Osmanlı dönemindeki kayıtları araştırıp inceleyeceğim. AMD-i takkiye modelleri çok ısınıyormuş
Ekran kartı ısınma sorunu | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar merhaba rx 580 4 gb ekran kartı kullanıcısıydım.Maddi ihtiyaçtan dolayı küçülmeye gittim rx 580 i satıp yerine radeon hd7870 aldım.Oynadıgıforum.donanimhaber.com
AMD Ekran Kartı Isınma
Merhabalar AMD ekran kartım var modeli rx5700. İlk aldığım zamanlarda ısınma sıkıntısı yoktu ama şimdi csgo'da 80 derece görüyorum. Ne yapmam gerekir?forum.shiftdelete.net
Asus Dual Arez RX580 8GB Isınma Sorunu
Merhaba Arkadaşlar, Yardımınıza İhtiyacım Var. Asus Dual Arez Rx580 8GB OC Ekran kartım var. 31 Ocak 2021 yılın da sistemi toplamıştım bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdım. Fan ayarı için msi afterburner kullanıyorum otomatik mod da kendisi ayarlıyor. Ona rağmen Ranch simulator ets 2 gibi...forum.pchocasi.com.tr
Arkadaşlar merhaba rx 580 4 gb ekran kartı kullanıcısıydım.Maddi ihtiyaçtan dolayı küçülmeye gittim rx 580 i satıp yerine radeon hd7870 aldım.Oynadıgıforum.donanimhaber.com
AMD Ekran Kartı Isınma
Merhabalar AMD ekran kartım var modeli rx5700. İlk aldığım zamanlarda ısınma sıkıntısı yoktu ama şimdi csgo'da 80 derece görüyorum. Ne yapmam gerekir?forum.shiftdelete.net
Merhaba Arkadaşlar, Yardımınıza İhtiyacım Var. Asus Dual Arez Rx580 8GB OC Ekran kartım var. 31 Ocak 2021 yılın da sistemi toplamıştım bakımlarını düzenli bir şekilde yaptırdım. Fan ayarı için msi afterburner kullanıyorum otomatik mod da kendisi ayarlıyor. Ona rağmen Ranch simulator ets 2 gibi...forum.pchocasi.com.tr
6xxx serisi ile zerre alakası yok bu kartların. Dediğim gibi tek yakın yönleri AMD çipsetine sahip olmaları.Ekran kartı ısınma sorunu | DonanımHaber Forum
AMD Ekran Kartı Isınma
Hocam doğru yazdığınızdan emin misiniz?
Boş boş konuşma ben zaten bazı yazılım özelliklerinden bahsettim hepsi ısınıyor demedim.Sen neden anlamak istemiyorsun biz RX 6xxx serisini konuşuyoruz sen hala eski nesil AMD kartlarını gösteriyorsun.
E ben zaten hepsi ısınıyor demedim ki ve bana göre Nvidia dedim artık sizin bu anlamamalığınızdan bıktım neymiş de iftira atıyor muşum birde bana düzgün konuş diyor ne iftira attım ben kendi düşüncelerimi söyledim.6xxx serisi ile zerre alakası yok bu kartların. Dediğim gibi tek yakın yönleri AMD çipsetine sahip olmaları.
Ayrıca, bunlar da o kadar ısınmıyor. 80 derece gibi sıcaklıklar öyle burada cıngar çıkaracağınız kadar fazla değil.
AMD Ekran Kartı Isınma
Hocam doğru yazdığınızdan emin misiniz?
Bu AMD nin bir ara daha fazla yazılım da ısı sıkıntısı yaşadığını değiştirmez.Ekran kartı ısınma problemi
RTX 2070 süper hiçbir stres altına girmeden çok ısınıyor. Bilgisayarı açtıktan sonra hemen ısınmaya başlıyor.www.technopat.net Ekran kartı fazla ısınma sorunu
Arkadaşlar Bannerlord oynarken ekran kartımın ısısını 2. monitörden takip ettim görsel eklentinin az olduğu yerlerde arayüz vesayre 50 derece en yüksek ulaştığı sıcaklık ise 83 derece. Bu değerlerin 1660 ekran kartına fazla geldiğini düşünüyorum. Önceden performans arttırmak için güç yönetim...www.technopat.net Ekran kartı ani ısınma sorunu (ÇÖZÜLDÜ) | DonanımHaber Forum
Merhaba arkadaşlar. Msi ge60 laptopumda oyun oynarken sürekli kasma oluyor son günlerde. Oyundan kaynaklanıyor zannettim ilk başta. Daha sonra Battlefforum.donanimhaber.com Nvidia GeForce ekran kartı aşırı ısınma lütfen bak - Ekran Kartları
Herkese merhaba.Lütfen Yazım uzun diye bakıp geçmeyin okuyun. Palit Nvidia GeForce 9500 gt 1 gb lik 128 bitlik... (269836)forum.chip.com.tr Nvidia GeForce ekran kartı aşırı ısınma lütfen bak - Ekran Kartları
Herkese merhaba.Lütfen Yazım uzun diye bakıp geçmeyin okuyun. Palit Nvidia GeForce 9500 gt 1 gb lik 128 bitlik... (269836)forum.chip.com.tr Ekran kartı ısınma problemi | DonanımHaber Forum
Ekran kartı ısınma sorununu mu yaşıyorsun? Nedenlerini ve ekran kartının serin ve verimli çalışmasını sağlamak için çözümleri öğren. Oyunlar, video düzenleme ve daha fazlası için optimum performansı geri kazanın.forum.donanimhaber.com Ekran Kartı (gpu) çok ısınıyor | DonanımHaber Forum
Yeni bir sistem aldım ve sorularım var lütfen yardımcı olun 1) gpu oyunlarda çok ısınıyor normal mi ? 2) ekran kartı çok ısınınca ses çıkarıyor coil wforum.donanimhaber.com Nvidia Isınma Sorunu | DonanımHaber Forum
Bilgisayarımda hem intel hd 4000 var hemde nvidia 640 m ancak nvidianın sürücüsünü indirdiğim zaman ekran kartı 70 derceyi geçince hemen kapanıyor buforum.donanimhaber.com
İçlerinde 1-2 tane 10 sene öncenin konuları var. Bunları da ekleme sebebim; paylaştığın ilk konuda Ekran kartı ısınma sorunu | DonanımHaber Forum yani bu konudaki arkadaşın kullandığı kart "HD7870" ve sen bunu AMD ısınıyor başlığı altında bize atıyorsun (HD7870, 10 sene öncenin kartı). Osmanlı dönemi esprisi yaparken şaka yapıyordum ama sanırım ciddi olmam gerekiyormuş.
Hocam tamamdır. 6600 XT kartımı satıp 3060 alacağım.Bu AMD nin bir ara daha fazla yazılım da ısı sıkıntısı yaşadığını değiştirmez.