RTX 3060 vs RX 6700XT

Hocam gerçekten Google'ye AMD ısınma sorunları yazdım. Elle tutulur bir şey yok. İşlemci üzerinde çok konu açılmış. Bunun dışında ekşi sözlükte 2005, 2012 tarihli yazılar var. Biraz daha detaya inmek istiyorum. Osmanlı dönemindeki kayıtları araştırıp inceleyeceğim. AMD-i takkiye modelleri çok ısınıyormuş

Videoların veya konuların yeni olması, konulardaki ekran kartlarının çok eski olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca, birkaç tane ısınan kart olması AMD'yi suçlu yapmaz. Bu kartların soğutmalarını AMD üretmiyor bile.

Hocam doğru yazdığınızdan emin misiniz?

Tüm AMD modelleri sorunsuz demiyoruz 6000 serisi sorunsuz diyoruz bunların 2'si RX 580 1I RX 5700(80 derece de fazla değil bu arada)

Sen neden anlamak istemiyorsun biz RX 6xxx serisini konuşuyoruz sen hala eski nesil AMD kartlarını gösteriyorsun.

6xxx serisi ile zerre alakası yok bu kartların. Dediğim gibi tek yakın yönleri AMD çipsetine sahip olmaları.
Ayrıca, bunlar da o kadar ısınmıyor. 80 derece gibi sıcaklıklar öyle burada cıngar çıkaracağınız kadar fazla değil.

Sen neden anlamak istemiyorsun biz RX 6xxx serisini konuşuyoruz sen hala eski nesil AMD kartlarını gösteriyorsun.
Boş boş konuşma ben zaten bazı yazılım özelliklerinden bahsettim hepsi ısınıyor demedim.

E ben zaten hepsi ısınıyor demedim ki ve bana göre Nvidia dedim artık sizin bu anlamamalığınızdan bıktım neymiş de iftira atıyor muşum birde bana düzgün konuş diyor ne iftira attım ben kendi düşüncelerimi söyledim.

İçlerinde 1-2 tane 10 sene öncenin konuları var. Bunları da ekleme sebebim; paylaştığın ilk konuda Ekran kartı ısınma sorunu | DonanımHaber Forum yani bu konudaki arkadaşın kullandığı kart "HD7870" ve sen bunu AMD ısınıyor başlığı altında bize atıyorsun (HD7870, 10 sene öncenin kartı). Osmanlı dönemi esprisi yaparken şaka yapıyordum ama sanırım ciddi olmam gerekiyormuş.

Bu AMD nin bir ara daha fazla yazılım da ısı sıkıntısı yaşadığını değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…