RTX 3060 vs. RX6600 XT

Diğer tüm parçalar aynı.
6600 XT, 3060 ve 3060 Ti arasında bir kart. RTX deneyimini daha düzgün istersen 3060 fakat RTX ile işim yok amacım FPS dersen 6600 XT.

FPS genelde.
6600 XT, 3060 ve 3060 Ti arasında bir kart. RTX deneyimini daha düzgün istersen 3060 fakat RTX ile işim yok amacım FPS dersen 6600 XT.

FPS genelde.

Grafiği ne yapayım? Ver bana FPS diyor isen 6600XT. Ben grafikçiyim kardeşim ne yapayım? FPS'yi ekran görüntüsü için oynarım diyorsan RTX3060.

Yok grafik ile çok işim yok ama ileride mühendislik uygulamaları için de kullanacağım makine mühendisliği okuyorum o yüzden arada kaldım.

Mastory 5A-6600XT | Game Garaj bir ürün bu.
Diğeri de bu, üstteki sistem de biraz değişiklik yaptım.
3600 Pro RAM ve soğutucu ekledim Intel olan ise stok soğutucu.
Hocam istediğiniz galiba bir hazır sistem, sistemin linkini atabilir misiniz?

Hocam bahsettiğiniz 3060 Ti'lı hazır sistemin linkini atabilir misiniz?

Attım.

RX 6600XT sisteminde PSU biraz giriş seviyesi kalmış satın alırken PSU göz önünde bulundurarak ve ufak bir yükseltme olarak işlemci kısmından Pro olmayan modeli düz olan Ryzen 5 3600 işlemciyi seçip öyle satın alabilirsiniz. Şayet Ryzen 5 3500X ile RX 6600XT kullanılması hiç doğru değil.

Pro 3600 almayı düşünüyordum yanına da soğutucu 10 bin TL bütçem var daha iyi bir bilgisayar varsa öneri de alırım.

Pro 3600 almayı düşünüyordum yanına da soğutucu 10 bin TL bütçem var daha iyi bir bilgisayar varsa öneri de alırım.

Pro modeli iş için kullanılan bir modele olduğundan dolayı tavsiye etmiyorum. Sistem ile birlikte soğutucu geleceği için tavsiye etmiyorum. Ekstra ücret ile ekran kartını Red Devil modeline yükseltiniz. İleri de gerekirse bir soğutucu alırsınız ama gerekeceğini hiç sanmıyorum.

Pro modeli iş için derken sadece oyun için almıyorum bilgisayarı yazılım ve mühendislik uygulamaları da kullanacağım ve Ryzen stok soğutucular Adana'da olduğum için 85 derece 90 derecelere yükselir diye düşünüyorum.
Hellhound ile Red Devil arasında nasıl bir fark vardır sadece ondan emin değilim testlerde hemen hemen aynı performansı veriyorlar.

PRO modelde OC yapılamıyor, bir de başka şeyler de vardı da ne olduğunu tam olarak bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. İmkan varsa PRO olmayan modeli seçin.

Pro modelde OC yapılamıyor, bir de başka şeyler de vardı da ne olduğunu tam olarak bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. İmkan varsa Pro olmayan modeli seçin.

Tamamdır teşekkür ederim peki şey sorayım stok fanı nasıldır sıvı soğutma mı almalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…