RTX 3060'a 60 Hz monitör yeterli mi?

corollad4d

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar günümüzde 60 Hz monitör iş görür mü? Yakında sistem alacağım. RTX 3060, Ryzen 5 5500, monitörüm var. ASUS ML 208D. Bir bakın derim. 60 Hz monitör... O sisteme bu monitör olur mu, sorun çıkar mı?

Oyun oynayacaksanız 60Hz hiç tatmin edici değil. Onu satıp üstüne biraz ekleyip ikinci el 144hz bir monitör bakmanızı öneririm.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıyeten bashettiğin monitör 900p çözünürlükte bir monitör. RTX 3060, 2K çözünürlükte daha sağlıklı yani mümkünse 2K 144hz bir monitör almalısın.

Oynarsın oynarsın da FPS oyunlarında hafif sıkıntı olur.

Bir süre kullan bir adet 144Hz veya daha üstü bir şey al paraya kıyıp. 2.el olsa da al.

Satmaya gerek yok. Hikayeli oyunlarda kurtarır günü ancak FPS oyunlarında bazen geç görmekten ölebiliriz o kadar şu ana kadar nasıl kullandıysanız öyle olur.

60hz eskidi pek önermem ama iş görür başta.

RTX 3060 civarı bir kartın altına düşmeden alabiliyorsanız alın lakin bütçeniz yetmiyorsa sonradan alın.

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıyeten bashettiğin monitör 900p çözünürlükte bir monitör. RTX 3060, 2K çözünürlükte daha sağlıklı yani mümkünse 2K 144hz bir monitör almalısın.
Hayır, 3060 1080p kartı, 2K'da aşırı yetersiz kalır.

3060'a 2K takmak sıkıntı çıkarır.

Arkadaşlar günümüzde 60 Hz monitör iş görür mü? Yakında sistem alacağım. RTX 3060, Ryzen 5 5500, monitörüm var. ASUS ML 208D. Bir bakın derim. 60 Hz monitör... O sisteme bu monitör olur mu, sorun çıkar mı?

Şöyle düşünün. Elinizde bir Ferrari Evo var ama siz 50 ile gidiyorsunuz. Karar sizin.

Oynarsın oynarsın da FPS oyunlarında hafif sıkıntı olur.

Bir süre kullan bir adet 144Hz veya daha üstü bir şey al paraya kıyıp. 2.el olsa da al.

Satmaya gerek yok. Hikayeli oyunlarda kurtarır günü ancak FPS oyunlarında bazen geç görmekten ölebiliriz o kadar şu ana kadar nasıl kullandıysanız öyle olur.

60hz eskidi pek önermem ama iş görür başta.
Az önce Call Of Duty Vanguard'da tek maçta 43 kill ile kill birincisi mvp oldum. Kol ve yetenek varsa 60 hz hala iş görür. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı