İtalya'dan RTX 3060 aldım ve PC'm ile uyumlu olmadığını fark ettim. RTX 3060'a darboğaz yapmayacak fiyat olarak yaklaşık 4000 ₺ olacak şekilde bir PC toplayabilir misiniz?
Teşekkürler.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Hocam o paraya çok burada fiyatrlar İtalya gibi değil maalesef.
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Hocam o paraya çok burada fiyatrlar İtalya gibi değil maalesef.
Vengeance ve B450 S2H noktasındaki söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, sorunlu XMP olayı derken nasıl bir tepki veriyor makine mesela, ya da S2H'in VRM'leri çok mu yetersiz? Benim bildiğim R5 3600X'leri dahi rahatlıkla besleyebilen bir anakart kendisi. Bilmediğim bir taraf varsa aydınlatabilirseniz sevinirim, Kullanmadığım için merak ediyorum
Vengeance ve B450 S2H noktasındaki söylediklerinizi ilk defa duyuyorum, sorunlu XMP olayı derken nasıl bir tepki veriyor makine mesela, ya da S2J'in VRM'leri çok mu yetersiz? Benim bildiğim R5 3600X'leri dahi rahatlıkla besleyebilen bir anakart kendisi. Bilmediğim bir taraf varsa aydınlayabilirseniz sevinirim, Kullanmadığım için merak ediyorum
Ya hocam daha doğrusu OC olmuyor yanlış dedim, Ballistix daha iyi OC oluyor. B450 S2H konusunda OC yapılmazsa yeterli ama yine de bence daha iyi bi' kart tercih edilmeli o işlemciye.