RTX 3060'ın durduk yere kullanılması mining virüsü müdür?

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Arkadaşlar neden bulaştığını falan sormanıza gerek yok. Virüs olmayıp olduğunu test eden birisiyim ve 1-2 haftadır etkisini görmeyip deli gibi şüphelendiğim bir şey var. Çoğu kişi mining diyor fakat görev yöneticisinde bir anormallik yok. %30 filan kullanıyor doludayken ekran kartını, artık bu işi bırakmak istiyorum. Format atmak ta istemiyorum. Mining olduğunu anlayabilir miyim?

Not; denedeğim şeyin 1 önceki versiyonunda BTC miner olduğunu biliyordum, şu anki versiyonunu merak ediyorum.

Varsa da nasıl silerim?

Video falan açmadığın haledemi %30? Masa üstündeyken. Eğer ekran kartı kullanan uygulamalar kullanıyorsan kullanım yükselir. Her şey kapalı halde öyleyse eğer Kaspersky ile tarama yaptır.

Video falan açmadığın haledemi %30? Masa üstündeyken. Eğer ekran kartı kullanan uygulamalar kullanıyorsan kullanım yükselir. Her şey kapalı halde öyleyse eğer Kaspersky ile tarama yaptır.
Hayır,arkada oyun açık,operada 12 sekme açık,edge açık,chrome açık. Yanında doludayken diye yazdım zaten.

Hayır, arkada oyun açık, Opera'da 12 sekme açık, Edge açık, Chrome açık. Yanında doludayken diye yazdım zaten.

Bunlar açıksa ekran kartını kullanması normal yani. Tarayıcılarda gerektiğinde ekran kartını kullanır. Sen her şeyi kapatacaksın açık bir şey kalmayacak boş masaüstündeyken ekran kartı kullanımına bakacaksın.

Process Explorer'de de zararlı bir şey göremedim.

Hayır,arkada oyun açık,operada 12 sekme açık,edge açık,chrome açık. Yanında doludayken diye yazdım zaten.
Ekran kartını %30 kullanması normal. Tüm her şeyi kapatıp ekran kartını boşta kontrol etmen gerek.

Ekran kartını %30 kullanması normal. Tüm her şeyi kapatıp ekran kartını boşta kontrol etmen gerek.

Boştayken her şey olması gerektiği gibi, %0 kullanıyor ve 29 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…