dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #11 limos the machine dedi: Tüm değerlerim görselde. Sizce bu değerler normal mi? Bundan önce maksimum 72 derece görmüştü o da Sons of The Forest'da. Fotoğrafı yüklemiyor kendim yazayım bali; Fanlar 2400RPM. Voltaj 1.1 volt. GPU kullanımı %99 CPU kullanımı %60 GPU sıcaklığı 78. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 de normal gibi hocam oyun çok ısındırıyor ekran kartını.
limos the machine dedi: Tüm değerlerim görselde. Sizce bu değerler normal mi? Bundan önce maksimum 72 derece görmüştü o da Sons of The Forest'da. Fotoğrafı yüklemiyor kendim yazayım bali; Fanlar 2400RPM. Voltaj 1.1 volt. GPU kullanımı %99 CPU kullanımı %60 GPU sıcaklığı 78. Genişletmek için tıkla... Dying Light 2 de normal gibi hocam oyun çok ısındırıyor ekran kartını.
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #12 dixtuel dedi: Dying Light 2 de normal gibi hocam oyun çok ısındırıyor ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Valla RDR 2'de bile az önce denedim maksimum 1.5 saatte 72 gördü. Bu oyun cayır cayır yakıyor ekran kartını harbiden
dixtuel dedi: Dying Light 2 de normal gibi hocam oyun çok ısındırıyor ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Valla RDR 2'de bile az önce denedim maksimum 1.5 saatte 72 gördü. Bu oyun cayır cayır yakıyor ekran kartını harbiden
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #13 limos the machine dedi: Vallahi RDR 2'de bile az önce denedim maksimum 1.5 saatte 72 gördü. Bu oyun cayır cayır yakıyor ekran kartını harbiden Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 1050 Ti bozdum ben Dying Light 2 oynarken ya. .d
limos the machine dedi: Vallahi RDR 2'de bile az önce denedim maksimum 1.5 saatte 72 gördü. Bu oyun cayır cayır yakıyor ekran kartını harbiden Genişletmek için tıkla... Hocam GTX 1050 Ti bozdum ben Dying Light 2 oynarken ya. .d
limos the machine Hectopat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 1.018 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #14 dixtuel dedi: Hocam GTX 1050 Ti bozdum ben Dying Light 2 oynarken ya. .d Genişletmek için tıkla... Piyasada neredeyse bu oyundan fazla sistemi zorlayan oyun yok sanırım. Geçmiş olsun hocam
dixtuel dedi: Hocam GTX 1050 Ti bozdum ben Dying Light 2 oynarken ya. .d Genişletmek için tıkla... Piyasada neredeyse bu oyundan fazla sistemi zorlayan oyun yok sanırım. Geçmiş olsun hocam
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #15 limos the machine dedi: Piyasada neredeyse bu oyundan fazla sistemi zorlayan oyun yok sanırım. Geçmiş olsun hocam Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık hocam yeni ekran kartı aldıgımda oynamaya devam
limos the machine dedi: Piyasada neredeyse bu oyundan fazla sistemi zorlayan oyun yok sanırım. Geçmiş olsun hocam Genişletmek için tıkla... Olan oldu artık hocam yeni ekran kartı aldıgımda oynamaya devam
Creed Dostu Megapat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 510 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime X670 -P-CSM ATX Anakart AMD Ryzen 7 7800X3D İşlemci Corsair Vengeance 6000 Mhz DDR5 Ram Arctic Liquid Freezer İİ 360mm Sıvı Soğutma Pny 4070 Ti GPU Kingston 1 TB SSD Phantex P500A Kasa Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2024 #16 333365 dedi: 90 dereceye kadar normal, 90 dereceyi aşarsa sıkıntı. Havalar da sıcak, normal o değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı olacak kusura bakmayın ama bu dediğiniz 7800x3D işlemci içinde normal midir sizce. Benim işlemcim PUBG gibi Online oyunlarda açılış ve loading bölümlerinde arada 85 90 dereceyi görüyor ama düşüyor.
333365 dedi: 90 dereceye kadar normal, 90 dereceyi aşarsa sıkıntı. Havalar da sıcak, normal o değerler. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz konu dışı olacak kusura bakmayın ama bu dediğiniz 7800x3D işlemci içinde normal midir sizce. Benim işlemcim PUBG gibi Online oyunlarda açılış ve loading bölümlerinde arada 85 90 dereceyi görüyor ama düşüyor.