RTX 3060'ın zamanı geçti mi?

Isakq

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 12GB / İ5 12400 / Anakart Adı MSI Pro H610M-E DDR4 (MS-7D48) / KINGSTON SNV2S1000G SSD / 16GB RAM.
Merhaba, sizce 3060'ın zamanı geçti mi? Yeni çıkan Doom the Dark ages oyununu oynayacaktım. Gidip YouTube'dan 3060'ın oyundaki performansına bakayım dedim, ve 1080p ultrada 60 FPS verdiğini gördüm. Hala iyi bir değer ancak yavaş yavaş 3K'ların devri kapanıyor gibi.

Merhaba, sizce 3060'ın zamanı geçti mi? Yeni çıkan Doom the Dark ages oyununu oynayacaktım. Gidip YouTube'dan 3060'ın oyundaki performansına bakayım dedim, ve 1080p ultrada 60 FPS verdiğini gördüm. Hala iyi bir değer ancak yavaş yavaş 3K'ların devri kapanıyor gibi.

Bence 3060 hala güzel bir anakart.

En son misafir çocuk gibi abimden ödünç alıp oynadığımda iş görüyordu, fakat artık yavaş yavaş devrini tamamlıyor gibi. Üzerinden iki yıl geçti, üstüne birçok yeni ekran kartı çıktı. Muhtemelen 1050 Ti gibi, bir dönemin dostu olarak tozlu raflardaki yerini alacak.

En son misafir çocuk gibi abimden ödünç alıp oynadığımda iş görüyordu, fakat artık yavaş yavaş devrini tamamlıyor gibi. Üzerinden iki yıl geçti, üstüne birçok yeni ekran kartı çıktı. Muhtemelen 1050 Ti gibi, bir dönemin dostu olarak tozlu raflardaki yerini alacak muhtemelen.

Uzağı 2 yıl götürür. Gibi ancak ondan sonra çıkan oyunlarda, Ultra açmaz med settings de Max 35 - 40 verir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı