RTX 3060'lı hazır 2.el kasa alınır mı?

Literary31

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Letgo'da gezerken karşıma RTX 3060'lı bir kasa çıktı. Fiyatı da 15 bin TL. Sizce alınır mı? Valorant GTA 5 vesaire oynayacağım. Bana sıkıntı çıkarır mı?

Kasanın özelliklerini alttaki eke koydum.

Ekran kartı tek fanlıymış sıkıntı çıkarır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_9137.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 23
Parça fiyatlarını tamamen sallamış öncelikle onu söyleyeyim. 15 bin liraya daha iyi alternatiflerin çıkacağını düşünüyorum, bu ekran kartına bu işlemci olmamış.

Daha ucuza Ryzen 5 5600 RX 6600-6600 XT sistem bakın. Bu fiyatta Ryzen 5 5600 RTX 3060 sistemde bulabilirsiniz.

Parça fiyatlarını tamamen sallamış öncelikle onu söyleyeyim. 15 bin liraya daha iyi alternatiflerin çıkacağını düşünüyorum, bu ekran kartına bu işlemci olmamış.
Parça fiyatlarını sallamış biliyorum ama kasayı 15 bine verecek yani gta 5 valorant gibi oyunlarda beş üzmesae alcağım oturduğum yerede yakın kendisi işlemciyede overclock yaparım belki

Daha ucuza Ryzen 5 5600 RX 6600-6600 XT sistem bakın. Bu fiyatta Ryzen 5 5600 RTX 3060 sistemde bulabilirsiniz.
2.el olarak oturduğum yerde en iyi bu fiyata bunu buldum dediğimi oyunlarda sıkıntı çıkartmadan oynatırmı genellikle fivem oynucam kasayıda 15 bine vericek

Parça fiyatlarını sallamış biliyorum ama kasayı 15 bine verecek yani gta 5 valorant gibi oyunlarda beş üzmesae alcağım oturduğum yerede yakın kendisi işlemciyede overclock yaparım belki
O işlemci seni üzer. Ya farklı alternatiflere yönelin ya da indirim isteyip 13K ya almaya çalışın.

O işlemci seni üzer. Ya farklı alternatiflere yönelin ya da indirim isteyip 13K ya almaya çalışın.
gta 5 ve valorantta kaç fps verir beni üzmeden oynatır mı

2 ay içinde paramı biriktirip 5600 işlemci alabilirim belki

gta 5 ve valorantta kaç fps verir beni üzmeden oynatır mı

2 ay içinde paramı biriktirip 5600 işlemci alabilirim belki
%1 FPS'in biraz düşük olacağından dolayı drop yeme ihtimalin var. CS oynuyorsan canını sıkar ama valo da çok problem yaratmaz. Yine de 15K vermeyin bu sisteme indirim isteyin deneyin şansınızı.

%1 FPS'in biraz düşük olacağından dolayı drop yeme ihtimalin var. CS oynuyorsan canını sıkar ama valo da çok problem yaratmaz. Yine de 15K vermeyin bu sisteme indirim isteyin deneyin şansınızı.
Overclock yapsam gta 5 onlinede sıkıntı çıkarır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…