RTX 3060'lı sistemde Cyberpunk'ta DLSS ayarlarını değiştirince FPS sadece 4-5 FPS oynuyor

İşletim sistemi
Windows 10

edizsahil

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 - A520M K V2 - RTX3060 12GB - 16GB RAM
RAM
G-SKİLL 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Crucial 1TB NVMe M.2 SSD
Ekran kartı
RTX3060 12GB
Anakart
A520M K V2
İşlemci
RYZEN 5 5500
En son gelen güncellemeden sonra Cyberpunk'ta DLSS ayarlarını değiştiriyorum. Fakat FPS sadece 6-7 FPS oynuyor her şey Ultra ve yüksek ayarlarda DLSS'e geldiğimde ise kalite ve denge arasında oynuyorum. Fakat büyük bir (10-15 FPS gibi bir şey) FPS değişikliği olmuyor. İstediğim şey 60FPS'in altına inmemek.

En son gelen güncellemeden sonra Cyberpunk'ta DLSS ayarlarını değiştiriyorum. Fakat FPS sadece 6-7 FPS oynuyor her şey Ultra ve yüksek ayarlarda DLSS'e geldiğimde ise kalite ve denge arasında oynuyorum. Fakat büyük bir (10-15 FPS gibi bir şey) FPS değişikliği olmuyor. İstediğim şey 60FPS'in altına inmemek.

NVIDIA'dan oyunu optimizasyon yapman gerekiyordur belki zaten FPS'i çok etkilemiyor hocam öyle 2 katına falan çıkmıyor normalde 60 FPS için ayarları biraz düşürüp DLSS açmayı dene bazen açıkken de düşüyor kapalı konumda da dene.

Darboğaz yapıyor olabilir grafikleri olabildiğince arttırmayı deneyin.

Bu işlemci 3060'a darboğaz yapmaz hocam.

Ayrıca DLSS iki kat filan FPS artırmaz asıl FPS artırıcı Frame Generation'dır. Oyunu oynarken ekran kartı zorlanırsa da fazla FPS artışı olmayabilir o yüzden grafik ayarlarını en fazla yüksek yapın sonra bir daha deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı