OuterSpace Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 Ben de bu ekranda GPU kullanımının altındaki bilgiler gelmiyor. Neden olabilir bilgisi olan var mıdır?
Ben de bu ekranda GPU kullanımının altındaki bilgiler gelmiyor. Neden olabilir bilgisi olan var mıdır?
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 23 Ocak 2024 #12 OuterSpace dedi: Ben de bu ekranda GPU kullanımının altındaki bilgiler gelmiyor. Neden olabilir bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alt z ye bas, performansa bas, performans izleme yerinin altındaki, yanında temel yazan ayarlar sembolüne bas. Ordaki performans yerinden gelişmişi seç.
OuterSpace dedi: Ben de bu ekranda GPU kullanımının altındaki bilgiler gelmiyor. Neden olabilir bilgisi olan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alt z ye bas, performansa bas, performans izleme yerinin altındaki, yanında temel yazan ayarlar sembolüne bas. Ordaki performans yerinden gelişmişi seç.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 Ekran kartı az güçte çalışıyor, MSAA'yı x4 veya x8 yapın. Sizinle alakası yok yani oyunla alakalı bir şey, değerleriniz iyi.
Ekran kartı az güçte çalışıyor, MSAA'yı x4 veya x8 yapın. Sizinle alakası yok yani oyunla alakalı bir şey, değerleriniz iyi.