Kavisli bir model bizzat kendim kullanıyorum. Vatanda fiyatlar bir tık pahalı oluyor ama bilgi olması açısından bir link bırakayım, incelersin.
Rampage 27" RM-165S 1Ms 165Hz Led Freesync Technology Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Ölü piksel monitördeki piksellerden bir veya birkaçının çalışmaması demek. Monitörü çalıştırdığın zaman ekrandaki görüntü ne olursa olsun, ölü pikseller beyaz veya siyah nokta olarak öylece ekranda kalır, işlev göstermiyordur çünkü. Çoğu kimse 1 yada 2 pikseli önemsemiyor ama bence önemli.
Kardeşim burada herkes bir şey yazmış olabilmek için boş boş yazıyor, özellikle ürünü kullananların önerilerini dikkate almanı tavsiye ediyorum forumun da amacı bu zaten. Aşağıda da var bir tip, yok alınmaz edilmez, bu markayı kullanmadan kafadan sallamış.
Sana önerdiğim monitörü deneyerek test ederek aldım, 1 yıldır da kullanıyorum çok memnunum. Renkleri, hızı, kalitesi, oldukça yeterli ve söylenenleri veriyor. Boş yapanlara bakma.
Kardeşim sen benim önerdiğim monitörü kullandın mı, ne kadar zaman kullandın, tecrüben var mı da burada kelmiş marka fanboyluğu yapıyorsun ? Bir şeyler söylemiş olmak için yazma, yok negatif etkisi varmış bilmem ne, kaç saat kullandın bu modeli, tecrüben ne. Ben bizzat bir yıldır kullanıyorum ve o çok övülen modellere ghosting, ışık sızması vs konularda taş çıkarıyor. Ayrıca ölü piksel garantisi de var. Kullanmadığın ürün ile ilgili boş yapma.