Ryzen 5 5600.
Merhaba. 2. el 3060 Ti almak istiyorum da elimdeki PSU Aerocool VX500 yeterli mi? Eğer değilse normal 3060 alacağım.
Yok son güncellemem olacak büyük ihtimalle bu bilgisayarda o yüzden PSU’ya yeten bir ekran kartı seçmek istiyorum.500W yetmez ama 3060 Ti ile de 3060 arasında iyi fark var bence PSU değiştirin para biriktirip.
Merhaba. 2. el 3060 Ti almak istiyorum da elimdeki PSU Aerocool VX500 yeterli mi? Eğer değilse normal 3060 alacağım.
Ryzen 5 5600İşlemcin nedir?
Ryzen 5 5600.
Hocam şöyle soyleyeyim ekran kartının 200W TDP'si var R5 5600'ün ise 65 W bu değerleri topladığımız zaman 265 değerine ulaşıyoruz 100W'ta diğer sistem bileşenlerine ayırdığımız zaman 365W oluyor bu noktada PSU yeterli gözüküyor yerinizde olsam o PSU'ya herhangi bir ekran kartı baglamazdim.
Niye bağlamazdınız.
Tamamdır sağolunSiz bu soruyu sorduktan sonra korumalarına baktım giriş seviye olarak geçiyor korumaları ortalama bir standartta muhtemelen Rampage PSU'lardan daha iyi şans verilebilirmiş.
Not: PSU'dan şüphe duyduğunuz için ekran kartından feragat etmeyin sizi idare eder bir süre sonra PSU'yu da değistirip 1080p orta ayarlarda en az 5 sene arkanıza yaslanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.