RTX 3060Ti sistem kaç yıl kullanılır?

Hatwm

Centipat
Daha fazla  
Şimdi arkadaşlar ekte yazdığı gibi sorum bu. Genellikle oyun oynayan bir insanım ama bilgisayara aşırı fazla yüklenmem. Ekran kartı 80 dereceyi geçmez asla yani çogu zaman da 60 derecedir oyunlarda sadece RDR 2 gibi büyük grafik isteyen oyunlarda 75-80 derece.
Ekran kartım ASUS RTX 3060 Ti 8 GB.
Işlemcim Ryzen 5 5600.
16 GB RAM 512 GB SSD.
Sızce PC ömrü ne kadar olur? Eğer temiz kullanırsam termal bakımını yaparsam tabii.

hocam temiz kullanımda 3 4 yıl sizi götürür fakat vraminiz benim ki gibi 8 gb olduğundan dolayı 1.5 2 seneye yeni oyunlarda mecbur low açıcaz gibi.

hocam temiz kullanımda 3 4 yıl sizi götürür fakat vraminiz benim ki gibi 8 gb olduğundan dolayı 1.5 2 seneye yeni oyunlarda mecbur low açıcaz gibi.
RTX 3060 12 GB tercih ettiğime sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim 1080p'de 8 GB sıkıntı çıkarmaz herhalde, gerektiğinde high-mid ayarlara düşülmesi gerekir.

RTX 3060 12 GB tercih ettiğime sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim 1080p'de 8 GB sıkıntı çıkarmaz herhalde, gerektiğinde high-mid ayarlara düşülmesi gerekir.
hocam 8gb vram ile fc24 en baba ayarlarda çok ufak bir aşım gerçekleşiyor rtx 3060 12gb 1080p de biraz geride kalsa bile (Fps açısından) 1 2 sene sonra alacağınıza çok sevineceksiniz bence.

Hocam 8 GB VRAM ile FC24 en baba ayarlarda çok ufak bir aşım gerçekleşiyor RTX 3060 12 GB 1080p de biraz geride kalsa bile (FPS açısından) 1 2 sene sonra alacağınıza çok sevineceksiniz bence.

Anladım hocam teşekkür ederim.

RTX 3060 12 GB tercih ettiğime sevinmeli miyim üzülmeli miyim bilemedim 1080P'de 8 GB sıkıntı çıkarmaz herhalde, gerektiğinde high-mid ayarlara düşülmesi gerekir.

Sana da teşekkür ederim connor, cyberlifede işler iyidir umarım.

3 4 yıl sonra bozulmaya mı başlar yoksa eski performanı mı vermez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…