RTX 3060TI sistem nasıldır?

Net bütçeniz nedir? Parça parça toplamak yerine hazır sistem alabilirsiniz ve 3060 Ti için 11 bin TL gerçekten fazla. Onun yerine 18-20 bin TL aralığına RTX 4060'lı sistemlere bakabilirsiniz.

@ZenontheLancer, ne tarz oyunlar oynamayı düşünüyorsunuz? Tahminimce 4060'lı sistem almanız yeterli olur. 3-5 bin TL de ekipmanlara ayırırsınız. Satın almadan önce konu açmanız çok iyi olmuş. 30-32 bin TL bütçeyi çöp edecektiniz yoksa. Monitörünüz var mı? Yoksa sıfır mı alacaksınız? Monitör konusunda @88602 yardımcı olabilir.

Her şeyi 0'dan alıyorum elimde eski bir laptop var vakti geçti artık o yüzden yeni sistem düşündüm genelde PC'yi aşırı yoran oyunlar oynamam çünkü eski laptop açmıyor ama iyi bir sistem toplayıp en az 5-6 sene götürsün istiyorum.

@88602, @ZenontheLancer an itibariyle kaç TL'niz kalıyor? Rory'nin önerdiği sistemi ve monitörü fiyattan düşün. Ona göre de kulaklık, klavye vs. bakalım.

@88602, @ZenontheLancer an itibarıyla kaç TL'niz kalıyor? Rory'nin önerdiği sistemi ve monitörü fiyattan düşün. Ona göre de kulaklık, klavye vs. bakalım.

Bu monitörler ve sistemi alınca yine neredeyse aynı fiyata geliyor ekipman hariç benim seçtiğiklerimde ekipman da vardı, parçalar da yukarıdaki sistemden daha iyi sanki. Farklı önerilerinize ve tavsiyelerinize açığım.

@ZenontheLancer, @88602'un önerdiği monitör sanırım biraz pahalı. Daha düşük bütçeli monitör önerme imkanınız var mı acaba? 2 bin TL monitör olsa 5 bin TL'ye de klavye, kulaklık, fare alınabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…