RTX 3070 11 bin TL'ye alınır mı?

Alınmaz bence. 6700XT alın derim. 2. el bakarsanız 9K ya kadar 3080, 6800XT bulabilirsiniz.

Artık 4000 serisi çıktı hocam. 3000 serisini sıfır olarak almak mantıklı değil. İkinci elden çok daha ucuza alabilirsiniz.

Satıcısı Hepsiburada'nın kendisi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de emin olmamak lazım.

2. el daha uyguna daha güçlü kartlar da bulabilirsin.

Game booster ekran kartı. Alınmaz. 2. el daha iyi ekran kartları var.

Alınmaz bence. 6700XT alın derim. 2. el bakarsanız 9K ya kadar 3080, 6800XT bulabilirsiniz.
Amd hic istemiyorumda nvdia bakayim 2.el

Artık 4000 serisi çıktı hocam. 3000 serisini sıfır olarak almak mantıklı değil. İkinci elden çok daha ucuza alabilirsiniz.
Sıfır 4060 ti lerin perfleri 3070e yetisemiyor ve cok daha pahali fiuatlari yoksa 4bin serisi tercih edilebilir.4070ler 15 20k ondan dedim

Game booster görünce direk alınmaz dedim içinden. 4090 kartı olsa bile alınmaz Game Power'ın.

Satıcısı Hepsiburada'nın kendisi bir sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de emin olmamak lazım.

2. el daha uyguna daha güçlü kartlar da bulabilirsin.
Bir bakayim sahibindene

Game booster görünce direk alınmaz dedim içinden. 4090 kartı olsa bile alınmaz Game Power'ın.
Tamamdir

Resekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…