Eyupmert16 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Hangi model ve marka olduğunu bulamıyorum. CPU-Z de MSI diyor ama hangi serisi olduğunu anlamadım. Resim koyuyorum bilenler yazsın RTX3070 8 GB modeli Dosya Ekleri IMG_20231110_003905.jpg 101,3 KB · Görüntüleme: 60 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023
Hangi model ve marka olduğunu bulamıyorum. CPU-Z de MSI diyor ama hangi serisi olduğunu anlamadım. Resim koyuyorum bilenler yazsın RTX3070 8 GB modeli
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.399 Makaleler 20 Çözümler 13 13 Kasım 2023 #2 MSI'ın backplate'i bu şekilde bir ekran kartı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Kartı nereden aldınız?
Wrexyz Hectopat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 10 13 Kasım 2023 #3 Eyupmert16 dedi: Hangi model ve marka olduğunu bulamıyorum. CPU-Z de MSI diyor ama hangi serisi olduğunu anlamadım. Resim koyuyorum bilenler yazsın RTX3070 8 GB modeli Genişletmek için tıkla... İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz.
Eyupmert16 dedi: Hangi model ve marka olduğunu bulamıyorum. CPU-Z de MSI diyor ama hangi serisi olduğunu anlamadım. Resim koyuyorum bilenler yazsın RTX3070 8 GB modeli Genişletmek için tıkla... İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz.
Eyupmert16 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Marka msi yazıyor Power Supply Unit dedi: MSI'ın backplate'i bu şekilde bir ekran kartı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Kasayı dolaptan aldım direkt Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Eyupmert16 dedi: Marka msi yazıyor Kasayı dolaptan aldım direkt Genişletmek için tıkla... Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Power Supply Unit dedi: MSI'ın backplate'i bu şekilde bir ekran kartı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam oem ekran kartıymış msi ve lenova ortaklaşa çıkarmış Dosya Ekleri 16998963218693544023829565868618.jpg 184,1 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 14 Kasım 2023
Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Marka msi yazıyor Power Supply Unit dedi: MSI'ın backplate'i bu şekilde bir ekran kartı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Kasayı dolaptan aldım direkt Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Eyupmert16 dedi: Marka msi yazıyor Kasayı dolaptan aldım direkt Genişletmek için tıkla... Wrexyz dedi: İndirip bakar mısın dostum? TechPowerUp GPU-Z v2.68.0 Download GPU-Z is a lightweight utility designed to give you all information about your video card and GPU. www.techpowerup.com Markayı bulsan yeter modeli buluruz. Genişletmek için tıkla... Power Supply Unit dedi: MSI'ın backplate'i bu şekilde bir ekran kartı olduğunu hiç hatırlamıyorum. Kartı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Buldum hocam oem ekran kartıymış msi ve lenova ortaklaşa çıkarmış