RTX 3070 8 GB VRAM 2K'da ne kadar dayanır?

Daha fazla  
Yakında RTX 3070'li sistem almayı düşünüyorum 2K monitör alacağım ama bu 8 GB aklıma çok takıldı. Last of Us videosunu izledim 2K'da 11-12 GB VRAM kullanıyor AMD kart bakıyorum forumlarda WattMan diye bir hata varmış. Kafam çok karıştı.

Ben 3070'i 2K kullanıyorum. Şimdiki yeni nesil oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor fakat 2-3 yıl içinde VRAM sıkıntısı çıkarmaya başlar.

Oyundan oyuna değişiklik gösterir ancak kişisel fikrim 2K'da en az 10-12 GB VRAM'e sahip bir ekran kartı kullanılması iyidir.

NVIDIA 10GB VRAM 3080 var 12 GB dede 4070 Ti var ama bütçe aşıyor maalesef ne yapsam bilmiyorum bilgisayardan anlamıyorum AMD kartlarda hatalar varmış.

NVIDIA 10GB VRAM 3080 var 12 GB dede 4070 Ti var ama bütçe aşıyor maalesef ne yapsam bilmiyorum bilgisayardan anlamıyorum AMD kartlarda hatalar varmış.
Hataları çoğunlukla çözdüler. 3 yıl içinde 3070 alıp değiştirmem derseniz AMD alın. RX6900 falan bulabilirsiniz belki o fiyata.

3070 alma.8GB VRAM 2k'da götürmez seni bütçe söylersen iyi bir ekran kartı önerelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…