RTX 3070 90 dereceyi gördü

ScolisT

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bende ASUS ROG STRIX 3070 var bugün orijinal MX-6 termal macun ve ıce Dragon termal padlerini degistirdim. FurMark yaptım 5. dakikada 90 dereceyi gördü normal mı?

Merhaba arkadaşlar bende ASUS ROG STRIX 3070 var bugün orijinal MX-6 termal macun ve ıce Dragon termal padlerini degistirdim. FurMark yaptım 5. dakikada 90 dereceyi gördü normal mı?
Muhtemelen yanlış bir uygulama yapmışsınız. Arkadaki vidaları çapraz şekilde iyice sıktığınıza, macunu yeterli ve düzgün sürdüğünüze, pedleri düzgün yerleştirdiğinize ve son olarak soğutma bloğunun gpu'ya bastığına emin misiniz?

Bence de bir yanlış var. Bakım yanlışı veya kasada ciddi hava sirkülasyon sorunu var.

aklımda sogutma blogu gpuya basılıp basılmadıgına benımde aklımdan gecti termal pad yeniledim hepsi mm doğru oranında

Bir şeyler yanlış olmuş VRAM ve hotspot nasıl

Az önce ekran kartın içini açıp yanlış takmış olabileceğimin düşündüğüm padleri söktüm ve tekrar montajladım furmak 10 dk testinde Max 77 dereceyi gördü düzeldi mi yoksa halen bir eksiklik var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…