RTX 3070 alınır mı?

Alınır, uzun süre götürür bence. RX 6600 aldım en az 3-4 sene götürür ki RTX 3070 daha güçlü bir kart. Sıfır yerine 2.el temiz bakabilirsin 7-8k ya mevcut.

Hocam 8 GB VRAM var. Şu anlık minimum 4 gerektiğini göz önünde bulundurarak, 3-4 sene sonra çıkacak aa kalitedeki oyunlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ama sorun olursa değiştitirsiniz. Bence alınır.

Alınır, uzun süre götürür bence. RX 6600 aldım en az 3-4 sene götürür ki RTX 3070 daha güçlü bir kart. Sıfır yerine 2.el temiz bakabilirsin 7-8k ya mevcut.

2. el düşünüyorum ama 8 GB olduğu için arkadaşlarım 2 sene sonra çıkacak olan oyunlar da sorun yaşıycamı söylüyor.

Bence AMD tarafındaki RX 6800 VRAM'dan dolayı çok daha iyi ve çok daha uzun götürü
4070 Ti'lar 19k ya düşmüştü bütçe yetiyorsa ona bakılabilir.

VRAM 12 olsaydı NVIDIA diyecektim ama 8 VRAM ilerideki oyunlar için yeterli olmayabilir. Yeni nesil oyunlar gümbür gümbür geliyor. Tamamen kararsızım. Bütçe varsa NVIDIA. F/P açısından tabii ki AMD.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…