RTX 3070 alınır mı?

Hocam illada NVIDIA olsun istiyorum. AMD'nin sadece işlemcisi alınır ekran kartı alınmaz diyen çok kişi var.
O zaman o bütçeyi arttırıp başka bir kart alacaksınız. 3070'e o paralar sırf Nvidia diye verilmez. Ben de uzun bir dönem AMD kullanıp Nvidia'ya geçtim ama 4060 Ti değil, 4070 Super aldım. İşin içinde Nvidia varsa para konuşur.

Ne önerirsiniz?

5000 serisi alacaksanız para biriktirip 5070 alınabilir.

Hocam ekran kartına maksimum 9000-9500 verebilirim o yüzden 5000 serisine para yetmiyor
İşte konudaki tüm forum üyelerinin size anlatmaya çalıştığı bu. Bütçe varsa Nvidia, yoksa AMD. Fiyata göre performans dikkate alınmak zorunda.

Maksimum bütçenize göre hareket etmek lazım. Gerekirse 4000 serisinden bir kart. Ya da bekleyin birkaç ay 5060 Ti falan alın.
Dlss kullanmayacağım 4000 serisi dlss için pahalı almam saçma olmaz mı?

İşte konudaki tüm forum üyelerinin size anlatmaya çalıştığı bu. Bütçe varsa Nvidia, yoksa AMD. Fiyata göre performans dikkate alınmak zorunda.
B580 için ne dersiniz vramide yüksek fiyatıda uygun

DLSS kullanmayacağım 4000 serisi DLSS için pahalı almam saçma olmaz mı?
DLSS kullanıp kullanmama mevzusu değil. 3080 Ti'da güçlü bir kart kimse gidip bu karta yatırım yapmaz. Kartın ömrü, verimliliği, sundukları, tekrar satmak istediğinizde fiyatı gibi birden fazla etmen dikkate alınır. Nesil farkı yabana atılacak bir şey değil.

B580 için ne dersiniz vramide yüksek fiyatı da uygun
Güzel kart. Değerlendirilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…