RTX 3070 Cyberpunk performansı normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

karaduman00xx

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8x2 3600Mhz Cl 18
SSD veya HDD modeli
512 GB M2
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
B550A-Pro
İşlemci
Ryzen 5600
Cyberpunk'ta DLSS quality RT Ultrada şehir içinde 45 FPS'lere kadar düşüyor normal midir? Normal ortamlarda 55-65 civarı geziyor DLSS ve RT kapattığımda Ultra ayarlarda 80 civarı geziyor yerine göre 60a inebiliyor. Birkaç video izledim sanki ben düşük FPS alıyorum gibi geldi. 1080p oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cyberpunk'ta DLSS quality RT Ultrada şehir içinde 45 FPS'lere kadar düşüyor normal midir? Normal ortamlarda 55-65 civarı geziyor DLSS ve RT kapattığımda Ultra ayarlarda 80 civarı geziyor yerine göre 60a inebiliyor. Birkaç video izledim sanki ben düşük FPS alıyorum gibi geldi. 1080p oynuyorum.
RT kapatabilirsin bence görüntüde hiç fark etmiyor. FPS'de ciddi artış yaşayacaksındır.

RTX 3050 Ti 4 GB 1080P'de ben 50-55 arası alıyordum. 3070'e göre 4K Ultra DLSS'de bile 50'den aşağı düşmemen lazım. Düşün alıyorsun bence.

RT kapatabilirsin bence görüntüde hiç fark etmiyor. FPS'de ciddi artış yaşayacaksındır.
RT kapalı 100 civarı aldıklarını görüyorum Dlls quality de benim 80 taş çatlasın 90 falan alıyor arada. Biraz araştırdım ResizeBar diye bir şey varmış onu açmam gerekiyor sanırım. Ama aradaki farkı kapatacak kadar etki yapar mı?

RT kapalı 100 civarı aldıklarını görüyorum DLSS quality de benim 80 taş çatlasın 90 falan alıyor arada. Biraz araştırdım ReSize BAR diye bir şey varmış onu açmam gerekiyor sanırım. Ama aradaki farkı kapatacak kadar etki yapar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RTX ciddi yorar bazı testlerde oyunlarda yarı yarıya düştüğünü görmüştüm. Çok yük bindiriyor ekran kartına.

Doğru diyorsun hocam ama YouTube üzerinden diğer kullanıcalın videolarını izlediğimde RT Ultra DLSS quality benden yüksek FPS alıyorlar bana da dert olan bu.

Oyunun ilk çıktığı optimizasyon özürlü olduğu (Hala öyle gerçi.) Zamanlarda 2K çözünürlükte bu değerleri alıyordum. Sistemde belki stabil olmayan bir şey vardır.

Ekran kartını 2.el yeni aldım sıcaklık ve GPU-Z değerleri süper ama oyunda böyle yapınca şimdi biraz işkillendim. Acaba benim gözden kaçırdığım bir şey mi var onu düşünüyorum.

Arkadaşlar çözüm önerisi verebilecek var mı DLSS quality ve RT ultrada şehir içindeyken FPS 50 civarı takılıyor 60 çok sakinse etraf görüyor. Sizce bir problem mi var? Darboğaz oluyor gibi bazı yerlerde FPS'e etki eder mi bu darboğaz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı