RTX 3070 düşük FPS

BIOS'um güncel. Evet iki tane XMP profili var ve bellek hızını da 3000 olarak ayarladım.

3200 MHz ayarlayabilirseniz daha iyi olur. Nasıl ayarlanacağı hakkında rehberler mevcut. CPB ayarınızı açmayı da unutmayın.

3200 MHz ayarlayabilirseniz daha iyi olur. Nasıl ayarlanacağı hakkında rehberler mevcut. CPB ayarınızı açmayı da unutmayın.

CPB ayarını şimdi bulabildim Auto ile disabled var Auto olarak kendisi seçili zaten herhangi farklı bir işlem yapmam gerekmiyor sanırım.
FPS sorunun geçti mi?

Şimdi deneyeceğim umarım geçmiştir.

CPB ayarını şimdi bulabildim Auto ile disabled var Auto olarak kendisi seçili zaten herhangi farklı bir işlem yapmam gerekmiyor sanırım.

Umarım çünkü bende de FPS sorunu var ama RAM'den kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Senin yaptıklarını uygulayacağım. Geçtiğinde haber verirsen mutlu olurum.

Evet bir şey yapmanıza gerek yok. Bellekleri 3200 yaparsanız 3-4 FPS daha ekleyecektir. Sorun devam ederse GPU, CPU kullanımını ve CPU hızını paylaşır mısın?

Herhangi bir fark olmadı Denemek amaçlı düşük ayarlara aldığımda ise maksimum 120 FPS alıyorum.

GPU, CPU kullanımını ve CPU hızını paylaşır mısın?

Sanırım bunlar.
Acaba kartla alakalı bir optimize sorunu olabilir mi? Daha önce 2070 Super Trio X kullanıyordum ve 3070 Ventus 3X'e geçtikten sonra bu sorunu yaşamaya başladım çünkü.

Dosya Ekleri

• 76C09A0B-F211-492E-A770-69DCD95C7A30.jpeg
    179,9 KB · Görüntüleme: 104
  • 2C90ACBC-7AAB-4FC0-9C53-7ED43A662355.jpeg
    223,2 KB · Görüntüleme: 95
Sanırım bunlar.
Acaba kartla alakalı bir optimize sorunu olabilir mi? Daha önce 2070 Super Trio X kullanıyordum ve 3070 Ventus 3X'e geçtikten sonra bu sorunu yaşamaya başladım çünkü.
Kartın tam modeli ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…