RTX 3070 fandan sürtme sesi geliyor

Burak Bayrı

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M Pro - Ryzen 5 5600x - PowerColor RX 7800 XT Red Devil - Kingston Fury Beast 2*8 - Samsung 980 PRO - GameBooster Nitro 240
Arkadaşlar öncelikle merhaba. MSI RTX 3070 Ventus 2X kullanıyorum. Oyun oynarken fandan garip bir şekilde sürtme sesi geliyor. YouTube üzerinden aynısını buldum. Nasıl çözebilirim? Bandırmada yaşıyorum yapabilecek bir bilgisayarcı da tanımıyorum maalesef, yeniyim burada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bandırma da oturuyordum İzmire taşındım yardımcı olurdum tüh. 😆 Şaka maka montajladığınız vidaları hafif gevşeterek ayar bulabilirsiniz. Onun dışında alttan kontrol edin böyle yukarıdan bir şey anlaşılmaz fan gövdeye de hafif temas ediyor olabilir herhangi bir kabloya da.

Bandırma da oturuyordum İzmire taşındım yardımcı olurdum tüh. 😆 Şaka maka montajladığınız vidaları hafif gevşeterek ayar bulabilirsiniz. Onun dışında alttan kontrol edin böyle yukarıdan bir şey anlaşılmaz fan gövdeye de hafif temas ediyor olabilir herhangi bir kabloya da.
Hocam kablo falan yok. Msi afterburner ile denediğimde ses %82 de başlıyor %94 olunca kesiliyor. Kafayı yemek üzereyim oynadığım oyunun sesini bile duymuyorum.

Hocam kablo falan yok. Msi afterburner ile denediğimde ses %82 de başlıyor %94 olunca kesiliyor. Kafayı yemek üzereyim oynadığım oyunun sesini bile duymuyorum.
Hocam balansında bir sorun olabilir fanların garantisi varsa yollayabilirsiniz. Belli bir devirden sonra dengesini kaybedip dışa doğru kayar gövdeye sürter.

Hocam balansında bir sorun olabilir fanların garantisi varsa yollayabilirsiniz. Belli bir devirden sonra dengesini kaybedip dışa doğru kayar gövdeye sürter.
Maalesef garantisi yok. Bandırmada yaptıracak bir yer bulabilirim umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı