RTX 3070 Fiyat Performans Notebook Önerisi

AcarCnr

Megapat
Yer
Tashkent, Uzbekistan
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Şu anda laptop olarak Lenovo Legion RTX 2060'lı modeli kullanıyorum. RTX 3070'li bir laptop almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Şu anda laptop olarak Lenovo Legion RTX 2060'lı modeli kullanıyorum. RTX 3070'li bir laptop almayı düşünüyorum.

Bu kasa alınmaz.

Ne? Evet bir ön yargı daha Monster Tulpar serilerinde kasalarının çoğunu düzeltti ayrıca linke tıklarsanız magnezyum kasa olduğunu açıklamalarda görürsünüz 2K erkana sahip Windows ile gelen 1 TB SSD'ye sahip bu fiyatta RTX 3070 önerin size tamam diyeyim.

Ben bu bütçede Clevoya güvenmiyorum hocam kusura bakmayın. Ne olursa olsun 20 22 bin tl vereceğim cihazın Clevo olmasını istemem şahsen.

Ben bu bütçede Clevo'ya güvenmiyorum hocam kusura bakmayın. Ne olursa olsun 20 22 bin TL vereceğim cihazın Clevo olmasını istemem şahsen.

Bana kalırsa düzgün bakıldığı sürece hiçbir şey olmaz ayrıca oldukça hafif.

Bana kalırsa düzgün bakıldığı sürece hiçbir şey olmaz ayrıca oldukça hafif.

ASUS ROG kasa kalitesinin ve Premium hissiyatının yanından bile geçemez. Zaten bu kadar bütçesi olan adam az daha verip daha kaliteli kasa kalitesine sahip olanı almalı.

Bir bütçe belirlemedim ama performansı fiyatını haketsin yeter. Şu an kullandığım laptopun ekranı 60 Hz olduğu için hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…