RTX 3070 Gainward iade edilmeli mi?

5800x3D modeline en az 3070 gider 3060 biraz yanında şey kalır bekleyip 5800x3D ekleyin sisteme aceleniz var ise yoksa dediğim gibi AM5 platformu daha iyi olur.

İleride aynı fiyata tekrardan alabileceğin meçhul.
Elbette aynı fiyata almazsın istediğin teknolojiler gayet yerinde bir miktar artış olması normaldir.
Konuyu Türkiye standartları altında düşünecek olursa fırsatçılık ve enflasyon ortada kol gezerken bir sonraki bilgisayarını dizdiğinde gördüğün fiyatlandırma dudağını uçuklatabilir.
Dolar : 15.48

BEN OLSAM iade eder 2060 ile devam ederdim. Çünkü kendim kullanıyorum ve gerçekten günümüz için çok iyi performans veriyor. 3 4 sene daha iyi performans vermeye devam edecektir. 13 bin TL az para değil. 3070e şu anlık çok gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca oynadığın oyunlar da ağır olmayan oyunlar. 3 4 yıl sonra ise RTX 5060 falan alırsın

5800x3D modeline en az 3070 gider 3060 biraz yanında şey kalır bekleyip 5800x3D ekleyin sisteme aceleniz var ise yoksa dediğim gibi AM5 platformu daha iyi olur.
AM5 anakartlar mantıken DDR5 olucak. En aşşağı 15 bin TL tutar sanırsam DDR5 sistem maliyeti.
Kartlar MSRP fiyatına doğru düştüğü için sanırım dengelenip aynı fiyatta kalabilir dolar artsa da.

Kartlar MSRP fiyatına doğru düştüğü için sanırım dengelenip aynı fiyatta kalabilir dolar artsa da.
Böyle bir şeyin olma imkanını çok düşük görüyorum.
Fazla ve derin düşününce satıcının bedava satması gibi bir şeydir.
Yabancı ülkelerden tedarik edilse tedarik ücreti ile fiyatlar ikiye katlanacak cart curt.
Bu adam tavsiye edilen fiyattan verse diyelim bir zamanlar aşağıda verilen fiyatlar tavsiye ediliyordu dolar yükseldiğinden dolayı stok maliyeti artacağı için fiyat mantıken yükselmesi gerekiyor.
Bilemedim hocam ya dediğiniz şey çok mantıklı ve dünya üzerinde olan bir şey ancak bu ülke de çok zor be.

Bilgisayarı yeni topladım 3070'den %100 performans alamayacağım üst düzey bir işlemcisiz, o yüzden iade düşündüm bi bakımdan.

1080p için imkansız maalesef. 1440p olsa feci akar.
yanlış anlamadıysam demek istediğiniz ryzen 5600 rtx3070 e darboğaz yapar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ryzen 3600 bile yapmıyor. 5600 ün yapması imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…