ilkerag34

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese cümleten merhaba arkadaşlar. PC'min belirli parçalarını yükseltmek istiyorum da. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim…
Cihazım:
Ekran kartım: RTX 3070 8 GB Gigabyte vision beyaz.
İşlemcim: i3-10105 F 4.20 GHz.
Anakartım: Gigabyte H510M DDR4 1150 pin anakart.
PSU: Xigmatek 600W Gold PSU.
RAM: DDR4 (8+2) 3200 MHz soğutuculu hikevision RAM.

PC'mde işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum Intel işlemci ve anakart olarak yükseltmem için ne önerebilirsiniz ekstra olarak soğutma almam lazım mıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bütçem 4 ila 6 bin arası

Son düzenleme:

Hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum sadece işlemciyi sanırım intel alıştığım için intel nasıl olur onu soracaktım

Hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum sadece işlemciyi sanırım Intel alıştığım için Intel nasıl olur onu soracaktım

Hocam Intel olarak böyle bir şey yapabilirsiniz.

Şöyle attığınız işlemci soğutucu ve anakartlar çok iyi ama bütçeyi yazmayı unutmuşum böyle 6-7 bin gibi bütçeyle yapmayı düşünüyorum sizide uğraştırıyorum ama

Şöyle attığınız işlemci soğutucu ve anakartlar çok iyi ama bütçeyi yazmayı unutmuşum böyle 6-7 bin gibi bütçeyle yapmayı düşünüyorum sizide uğraştırıyorum ama

Çok teşekkür ediyorum burdaki ürünler yeterli olcaktır sanırım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…