C Chame Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #11 217099 dedi: Açık o da hocam. Tek sorun CS2'de var yani. Diğer tüm oyunlarda gayet yeterince yüksek FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sade CS özelinde ise oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Çok saçma bir şey farkındayım ama bazen işe yarayabiliyor.
217099 dedi: Açık o da hocam. Tek sorun CS2'de var yani. Diğer tüm oyunlarda gayet yeterince yüksek FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sade CS özelinde ise oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Çok saçma bir şey farkındayım ama bazen işe yarayabiliyor.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 26 Kasım 2024 #12 Chame dedi: Sade CS özelinde ise oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Çok saçma bir şey farkındayım ama bazen işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... O da çözüm olmadı maalesef.
Chame dedi: Sade CS özelinde ise oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Çok saçma bir şey farkındayım ama bazen işe yarayabiliyor. Genişletmek için tıkla... O da çözüm olmadı maalesef.
Ramazan Ö Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.589 Çözümler 7 26 Kasım 2024 #13 Geforce Experience üstünden bu iki ayarı kapatıp bir daha dener misiniz? CS2 bende de sıkıntılıydı, 240+ FPS almaya başlayınca uğraşmadım artık.
Geforce Experience üstünden bu iki ayarı kapatıp bir daha dener misiniz? CS2 bende de sıkıntılıydı, 240+ FPS almaya başlayınca uğraşmadım artık.
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.368 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 30 Kasım 2024 #14 Ramazan Ö dedi: Eki Görüntüle 2360846 Geforce Experience üstünden bu iki ayarı kapatıp bir daha dener misiniz? CS2 bende de sıkıntılıydı, 240+ FPS almaya başlayınca uğraşmadım artık. Genişletmek için tıkla... Geforce Experience bildiğim kadarıyla artık yok. NVIDIA adı altında bir program oldu artık. Şu şekilde değiştirdim ayarları. Aynı şekilde buradan da optimize ettim. Şimdi deneyeceğim.
Ramazan Ö dedi: Eki Görüntüle 2360846 Geforce Experience üstünden bu iki ayarı kapatıp bir daha dener misiniz? CS2 bende de sıkıntılıydı, 240+ FPS almaya başlayınca uğraşmadım artık. Genişletmek için tıkla... Geforce Experience bildiğim kadarıyla artık yok. NVIDIA adı altında bir program oldu artık. Şu şekilde değiştirdim ayarları. Aynı şekilde buradan da optimize ettim. Şimdi deneyeceğim.