RTX 3070 i7-13700KF sistem Red Dead Redemption 2'de düşük FPS veriyor

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Ekran kartım: RTX 3070
İşlemcim: i7-13700KF
RAM: 2x16 GB

Ayarların hepsini en düşüğe indirsem bile hiçbir fayda etmiyor. Ayarları yükseltince değerler iyice düşüyor. Yardım eder misiniz?

Hocam directx ve vulkan ayarı vardı. Onları değiştirir misin bende vulkanda. 100 fps civarında ortalama.

Genellikle doku kalitesi gibi ayarlar anında değişmeyebilir ve oyunu yeniden başlattığınızda bu sorun düzeliyor diye biliyorum hiç denemiş miydin?

Genellikle doku kalitesi gibi ayarlar anında değişmeyebilir ve oyunu yeniden başlattığınızda bu sorun düzeliyor diye biliyorum hiç denemiş miydin?
Hacı valla elimden gelen bütün şeyleri yaptım. Benim normal de 100 FPS ve üstü almam gerekmez mi ultra ayarlarda?

İşlemci sıcaklığı çok yüksek. Ekran kartı kullanımı sabit mi? Yoksa sürekli değişiyor mu? İşlemci güç kısıtlaması var. Darboğaz yiyorsun sanırım.

Hacı valla elimden gelen bütün şeyleri yaptım. Benim normal de 100 FPS ve üstü almam gerekmez mi ultra ayarlarda?
Aynı sorunu 4050 ekran kartında da yaşıyorum, ancak oyun zevkimi pek etkilemediği için sorun yaşamadım. Eğer bir çözüm varsa, ben de ondan yararlanmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…