Samsung LS27R750QEMXUF 27" 144Hz (miniDisplay+HDMI) 2K QHD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms 144Hz (Display+2xHDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ben bu 3 ürün arasında kalmıştım sizin istediğiniz özelliklerde aoc tercih ettim aoc satıcısı hepsiburada'ydı 2750 tl aldım çok memnun kaldım bu 3 den birini alabilirsiniz
Arkadaşlar çok sağ olun bütçe yani ne kadar ucuza olabilirse ama 1800 TL veya altı olursa iyi olur ve de 24 inç benim için daha iyi.
Biliyorum zor bir şey istiyorum ve size bir şey daha sorcam 1080p monitör bu sistemde darboğaz yapar mı
Biliyorum zor bir şey istiyorum ve size bir şey daha sorcam 1080p monitör bu sistemde darboğaz yapar mı
Arkadaşlar çok sağ olun bütçe yani ne kadar ucuza olabilirse ama 1800 TL veya altı olursa iyi olur ve de 24 inç benim için daha iyi.