Başlıkta belirttiğim gibi RTX 3070'e 2K monitör arıyorum, 144 Hz veya daha üst seviye olabilir. Monitörde ışık sızması olmasını istemiyorum. Panel olarak VA veya IPS olabilir. Bütçem 4000-5000 TL arası, önerilerinizi bekliyorum.
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung Odyssey G7 LC27G75TQSMXUF 27" 1ms WQHD G-Sync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL850-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.276,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus TUF Gaming VG27WQ 27" 1ms WQHD Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte AORUS CV27Q 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Asus ROG Swift PG278QE 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.